2019-03-22 10:28


Băsescu se RETRAGE din politică: ”Nu mai am mize personale. GATA”

 |  23:23
Băsescu se RETRAGE din politică: ”Nu mai am mize personale. GATA”

Traian Băsescu, preşedintele PMP, a declarat că la finalul mandatului de senator îşi încheie activitatea politică. Fostul şef al statului a menţionat că nu va candida pentru un loc în Parlamentul European şi că după finalizarea mandatului de senator îşi încheie activitatea politică.

"Doi oameni nu pot fi liderii acestei alianţe - eu, pentru că nu vreau şi Orban, pentru că nu poate. Am spus-o în glumă. Nu ştiu cine este (liderul unei eventuale alianţe a dreptei - n.r.). Clar că nici Orban nu tractează, nici eu nu tractez alianţa. (...) Eu nu mai am mize personale. Gata. După mandatul ăsta îmi închei activitatea politică', a declarat Băsescu la un post de televiziune.

Traian Băsescu, a adăugat că alegerile europarlamentare de anul viitor vor fi un dezastru pentru partidele de dreapta, dacă nu se găseşte o soluţie politică, afirmând că este necesară o mare alianţă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-24

TAGURI: basescu, pmp, politica, mize personale, senator
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SANCHI!
25 Mai 2018

A mai zis-o LABAGIUL și-altă dată! Nu se retrage pentru că nu SE PREDĂ! Cum să lase el ciolanul și eventual să fie chemat pe la DNA? Dacă-și pierde imunitatea, fie va candida pentru moldovenii de peste Prut, fie fuge să fie lângă Udrea, în Madagascar! MAFIOȚII se-adună ca să se strângă...DE FRICĂ! Ei au centrat cu capul în politică dezastruos pentru omul de rând și pentru țară, lor le este apoi teamă că vor fi persecutați ”politic”, de către tovarășii lor întru nelegiuiri.
MARIANA NEGREA
25 Mai 2018

Sanchi ,prost ai fost prost ai ramas. Dezastrul se apropie cat de curand pt. intreaga tara . Frica au toti prosti si cei ce au furat.
MITICA GOARNA
25 Mai 2018

Cine mai crede minciunile acestui josnic individ ? Mutu ?
ARDELEANUL
25 Mai 2018

Pleaca in Costa-Rica?...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...