2019-05-20 01:49


Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”Să evite CONFRUNTĂRILE care duc la conflicte la CCR”

 |  23:02
Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”Să evite CONFRUNTĂRILE care duc la conflicte la CCR”

Traian Băsescu a declarat, duminică la postul B1 Tv, că preşedintele Klaus Iohannis nu ar mai trebui să intre în jocul participării la şedinţele de Guvern pentru că „va ieşi umilit” şi „să evite confruntările pe atribuţiuni care riscă să ajungă conflicte la CCR”.

„Cred că nu ar trebui să intre în jocul cu mersul la Guvern unde va ieşi umilit. E suficient să citeşti Constituţia. Iarăşi caută ceva ce ţine de atribuţiunile lui. E clar pe ce poţi să participi la şedinţa de Guvern, dacă nu eşti invitat de premier. Eu îmi căutam alibi să fie la invitaţia premierului. Să renunţe la poziţia asta cu mersul la şedintele de guvern. Are momentul promulgării, are retrimiterea la Parlament, trimiterea la CCR. Cred că trebuie să evite confruntările pe atribuţiuni care riscă să să ajungă conflicte la CCR”, a afirmat Traian Băsescu, duminică seară la postul B1 Tv.

În opinia fostului preşedinte, la alegerile prezidenţiale, „Klaus Iohannis intră în turul doi şi adună toate voturile dreptei. În momentul de faţă nu are contracandidat. Iohannis trebuie să aibă foarte mare grijă de Diaspora, pentru că sunt 4 milioane de români”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: basescu, sfat, iohannis, sedinte de guvern, confruntari, ccr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Dec 2018

SIGUR IN DIASPORA SE FAC PORCARIILE DE IESE PRESEDINTE CINE VREA DIASPORA SI NU CINE ESTE ALES DE ROMANII CARE DUC GREULIN TARA ..ASA CUM AI IESIT SI TU PORCULE PRESEDINTE CU AJUTORUL DIASPORENILOR TRADATORI DIN FRANTA AR TREBUI SA FIE SI LA NOI CA IN GRECIA CINE VREA SA VOTEZE SA VINA IN TARA DE ORIGINE INDIFERENT UNDE ARE DOMICILIUL SI SA SE TERMINE CU HOTIILE CELOR DIN DIASPORA
ANONIM
24 Dec 2018

Scarba ,si muie multa chiorete!
ANONIM
25 Dec 2018

http://www.puterea.ro/economie/petre-daea-promite-1000-de-euro-sprijin-pentru-agricultori-care-sunt-conditiile-174882.html ?
ANONIM
25 Dec 2018

Barbati cacati ,,stiu ei sa conduca tara ''Niste amatori ,dar la rautate nu i intrece nimeni Daca vad, fereasca Dumnezeu ,ca vrea sa scoata cineva,infinit mai bun ca ei tara din mizeria si prostia instaurata de ei, se sperie ,tipa si merg cu para la ,,inalta poarta''Putori nebune
ANONIM
25 Dec 2018

@După ce Traian Băsescu citi Constituția opinați că se oferi să le zică și celorlalți că a ajuns la concluzia că, lui Iohannis i-ar fi defavorabil la alegeri ,ca voturi pe care le-ar putea obține, dacă sesizează CCR, fiind preocupat probabil de faptul că Iohannis ar pierde voturi la alegeri ?
ULTIMUL ANONIM
25 Dec 2018

Ma pis pe prostiile di capul tau bai cacat prost Te crezi Ciutacu ,asa i?
ANONIM
26 Dec 2018

Neg imbacsit pe obrazul tarii Cufuritul natiunii Mergea chiorul asta cu tasulca la cur beat si pisat unde credeti ?la ambasada sua Lingau scarbos si dement SIKTIR JAVRA
Random imageUltimele stiri


STARBAG