2018-12-14 19:31


Băsescu şi Dragnea, reacţii surpriză la numirea lui Cioloş

 |  17:37
Băsescu şi Dragnea, reacţii surpriză la numirea lui Cioloş

După desemnarea lui Dacian Cioloş, reacţiile din clasa politică nu au întârziat să apară. Contrar faptului că PSD a mers la Cotroceni cu alt nume de premier, Dragnea nu s-a arătat nemulţumit de alegerea preşedintelui.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu s-a declarat încântat de propunerea lui Iohannis: "Dacian Cioloș, o soluție bună." scrie Băsescu pe Facebook.

La rândul său, preşedintele PSD a ţinut să precizeze, imediat după desemnare: "Am inteles ca dl Ciolos doreste sa formeze un Guvern exclusiv din oameni nepolitici. In zilele urmatoare o sa vedem cu ce echipa guvernamentala vine si ne vom pronunta. Suntem deschisi la dialog cu toata lumea", a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10
Citeste si:
Avem un nou premier desemnat, Dacian Cioloş. Ce miniştri va alege
Iohannis şi-a ales premierul
Călin Popescu Tăriceanu: Dacian Cioloş este un om de calitate

TAGURI: traian basescu, psd, liviu dragnea, dacian ciolos, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Noi 2015

INGINERUL agronom HORTICOL Dacian Cioloș este de nivel SUBMEDIOCRU si nepotul lui VIRGIL ARDELEAN zis VULPEA fost sef la DOI SI UN SFERT al MAI, care dupa trecerea in rezerva EL a devenit omul de casa a LUI Ion TIRIAC-pribeagul cu ajutorul lui IOAN RUS de la Cluj. Relatiile de lansare a HORTICULTORULUI in functiile inalte din CV se datoreaza si sunt strunit de TIRIAC afaceristul MAFIOT din Ro.
DUCă-SE-NVâRTINDU-SE!
10 Noi 2015

Numai fața aia - coajă de portocală- când o vezi, și FUGI!
Random imageUltimele stiri


loading...