2019-01-22 00:15


Băsescu ȘOCHEAZĂ opinia publică: ”Dragnea a beneficiat de PROTECȚIA DNA”

 |  23:14
Băsescu ȘOCHEAZĂ opinia publică: ”Dragnea a beneficiat de PROTECȚIA DNA”

Traian Băsescu face afirmații extrem de grave despre președintele PSD, Liviu Dragnea, și despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”După tenis, apărea și Kovesi la partea de masă și șpriț, lipa-lipa. Dragnea și Coldea jucau de două ori pe săptămână tenis. Liviu Dragnea a beneficiat de protecție. A căzut la înțelegere cu DNA. El nu poate duce războiul cu DNA. Kovesi a pus lanterna pe Dragnea. L-a atenționat că sunt niște dosare închise din 2010, când se juca tenis la Pescariu, în care i-a zis că nu știe ce e în ele și pot fi deschise oricând” a spus Băsescu la un post de televiziune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-21

TAGURI: basescu, dragnea, dna, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA VEGA
21 Iul 2017

Bună Ziua Domnule/Doamnă O sun pe dna. Maria Elena VEGA .Am lucrat în cadrul băncii naționale din țara mea,în prezent femeie de afaceri pensionat de afaceri oferta de împrumut între special grave și cinstit,și eu zic grave și onest în special pe continentul nostru, și unul mai de toate în lume. Eu sunt un special acordat împrumuturi de bani de la orice persoană din interes cu scopul de a da un impuls pentru aceste activități.Dar pentru că de multe persoane care au fost în căutare de finanțare pentru reporniți activitățile lor a fost că am avut de a împrumuta bani, cu obiectivul de a contribui la satisfacția de nevoile lor,și are doar o rată de 2 % și care nu a vrut să-mi restituie am avut pentru a dezactiva pentru a face împrumuturi între persoane fizice.Dar niste prieteni mi-au recomandat să înceapă să plătească pentru că sunt prea multe înșelătorie în oferte de împrumut între special de azi și, de asemenea, escrocii publica pe toate site-urile și dacă s-au întors în domeniile lor, au con. Prin urmare,în urma aceste sfaturi și întotdeauna în scopul de a ajuta toți oamenii,Corect,Cinstit,Înțelept,Serios, de Încredere, plin de viață și în măsură să respecte aceste angajamente, din nou, am prezentat oferta mea de împrumut între persoane fizice. Oferta mea variază de la 1000 la 1.000.000.000 persoane, de data asta, serios și sincer,i-am spus serios și cinstit fiind în nevoile reale, rata dobânzii este de 2 % pe orice termen de plata. Și să vă informez că eu sunt o femeie cu calitati necesare și dau cel mai bun pentru a-mi împrumut pentru clienții mei, fără nici o dezamăgire.Am primit chiar și cu martori pentru că eu sunt deja mi fac teste un pic peste tot pe continent și în lume. Și te rog să împărtășească încrederea și totul va fi bine. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei într-o durată maximă de 24 de ore pentru a vedea două zile
MAFIA CONDUCE ROMANIA
21 Iul 2017

PIRATULE DREAK-NEA care are acelasi talent politic ca si tine ESTE PROTEJAT DE DNA pentru ca EL PUIUL DE MILITIAN REPETENTUL NATIUNII (cu acelasi nivel de scolarizare ca sitine) L-A FACUT PARLAMENTAR PSD PE FRATELE fostului sef al PNA Amariei .
RETEZAN CLAUDIU
21 Iul 2017

Stii cum esti chiorule ?Esti ca o tarfa care ea fiind bagata pana in gat in rahat arata cu degetul spre oameni nevinovati acuzandu i de lucruri pe care le a facut chiar ea ,tarfa
MIKIM
21 Iul 2017

Cata nemernicie exista in acest humanoid.
ANONIM
24 Iul 2017

Considerați că Traian Băsescu ar fi vrut să îi zică lui Dragnea de "funcție" pentru Daniel Morar ? Păi ăla nu este judector la CCR ? Zice că Dragnea ar avea "dublă comandă" ,în politică, fiind "lăsat" de DNA să ajungă șef de partid la PSD ?
ANONIM
24 Iul 2017

În vremea "luptei anticorupție" ?
ANONIM
24 Iul 2017

Deci, Traian Băsescu zice că Liviu Dragnea ar fi fost "sprijinit" de DNA, pe vremea lui Daniel Morar, să preia conducerea PSD, pentru a "colabora" cu DNA ?
ANONIM
24 Iul 2017

Sau "insinuează" Traian Băsescu că, după "colaborarea" cu DNA, cariera politică a domnului Liviu Dragnea a īnregistrat "ascensiuni" ?
ANONIM
24 Iul 2017

Cumva ,"pe pile" ?
Random imageUltimele stiri

loading...