2018-12-15 13:28


Băsescu ştie cum au fost aleşi miniştrii Cabinetului Cioloş

 |  23:23
Băsescu ştie cum au fost aleşi miniştrii Cabinetului Cioloş

Fostul preşedinte a declarat că a stiut despre nominalizarea lui Dacian Ciolos pentru functia de prim-ministru dinainte de ziua anuntului.

"Am stiut si eu dinainte si este obligatia oricarui presedinte sa fie pregatit pentru situatii in care ar trebui sa desemneze un prim-ministru. Problema este daca solutia pe care a dat-o dl presedinte Iohannis va putea materializa solicitarile strazii.

Sunt convins ca un guvern de tehnocrati nu poate face mari reforme, ci pana a nu deranja clasa politica. Dl Ciolos nu a venit cu cabinetul in buzunar. PSD i-a recomandat 5-6 ministri, PNL i-a recomandat vreo 5-6, Cotroceniul i-a recomandat vreo 3, alte institutii vreo 3", a spus fostul presedinte, în cadrul emisiunii lui Robert Turcescu de la Unde.tv.

Acesta mai sustine ca a existat o intelegere intre noul guvern si parlamentari, pentru a primi voturile necesare investiturii.

"Cum credeti ca primeau voturile, daca nu exista intelegerea ca nu se ating de numarul de parlamentari, de alegerea intr-un tur la primarie? Un guvern e conditionat de la instalare", a declarat Traian Basescu.

Nu in ultimul rand, acesta a mentionat ca spera ca Guvernul Ciolos "sa nu ne scoata din orbita Uniunii Europene".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: basescu, ciolos, guvern, ministri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
20 Noi 2015

NIMIC DE UDREA?CICA ARE PROBLEME PE LA D-N-A CA ALUAT 5MILIOANE SPAGA DE LA BUZAIANU...OARE CE O FI FACUT CU BANII???.....AS FI CURIOS CAND AJUNGE AUDIEREA SI LA BASESCU..."N-AS FI INVESTIT ATATA IN ELENA UDREA...S-O PROTEJEZ,S-O AJUT DACA NU ERA UN OM CORECT...." SA STI CA NU TE-AM UITAT QIOMBETE....AI ASASINAT UN POLITIST....PRIETEN BUN DE-AL MEU....AI INCERCAT SA MA LICHIDEZI SI PE MINE....TREBUIE SA DAI SOCOTEALA PENTRU TOATE CRIMELE ASTEA...MA PISH PE SPAGILE LUI UDREA....CRIMA E ALTCEVA...NU TE JOCI CU CHESTIILE ASTEA....IAR GENERALII DIN ANTURAJUL TAU AR TREBUI SA-SI PREGATEASCA PERIUTA DE DINTI SI PIJAMAUA.....URDAREANU,DAN DRAGOI SI BOGDAN DRAGOI.....COLEGII TAI DE LA CONTRAINFORMATII CARE TE-AU AJUTAT SA-TI ASASINEZI INCOMOZII,INCLUSIV POLITISTI SI PROCURORI ATI ASASINAT TICALOSILOR...VINE EA ZIUA JUDECATII....AM RABDARE,NU MA GRABESC
Random imageUltimele stiri


loading...