2019-01-20 01:39


Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Legea pensiilor speciale e un FURT”

 |  21:12
Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Legea pensiilor speciale e un FURT”

Fostul președinte, Traian Băsescu, lansează un atac deosebit de dur la adresa a doi dintre 'dușmanii' lui. Decizia celor de la PSD-ALDE de a tăia din pensiile speciale uriașe e pe placul lui Băsescu. Actualul senator spune însă că aceste pensii sunt atât de mari tot din cauza actualei coaliții.

"E vorba de interesul generalilor care vor să se pensioneze pe actuala lege. Și în SRI, și în SIE se întâmplă acest lucru pentru a beneficia de această lege a pensiilor. S-a aflat că se schimbă legea și, la un semn, ies toți la pensie. Ca să fie clar, legea e un furt. Știu cum gândesc cei care beneficiază de pensii speciale. Noua lege a pensiilor mai curmează din furtul generat tot de PSD și ALDE în 2015", a tunat Băsescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Băsescu nu a ratat ocazia de a-i ataca dur pe Dumitru Coarnă, șeful sindicatului polițiștilor și pe Mircea Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. " Îl văd și pe Cornuț ală de la miliție pe toate posturile. Pe Coarnă. Îl văd peste tot și împroașcă minciună peste tot. Dogaru ăla e un propagandist ordinar. El și Coarnă spun doar minciuni în spațiul public. El cu Ponta și Antonescu se băteau cu pumnul în piept și spuneau că au mărit pensiile militarilor. Pensiile speciale sunt din contribuțiile celorlalți pensionari, nu vin din cer. PSD care a făcut trăznaia în 2015 are obligația să vină să rezolve această problemă. Atunci au venit și au strigat la Cotroceni 'ieși afară, javră ordinară'. Acum ce mai fac?

Furtul se face în felul următor. În general, generalii beneficiază de el. Ei își dau prime foarte mari înainte să iasă la pensie. Nu doar generalii, dar și magistrații. Toți sunt angajați civil pe urmă, sunt oameni cu relații. Zici că sunt monumentele moralității în România, dar nu au nicio jenă să profite de o lege prin care se fură bani", spune Băsescu, conform Stiripesurse.ro.

În final, fostul președinte a dezvăluit care este pensia sa. "Știți care e pensia mea după contribuție? 2906 lei. Asta e pensia mea după 44 de ani și 6 luni de muncă. Pensie ca a unui sergent major. Dacă nici la pensii nu suntem într-un sistem echitabil, atunci unde să mai fim? La salarizare, cât de cât s-a rezolvat", a mai spus Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-01

TAGURI: basescu, pensii militari, coarna, psd-alde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAI
01 Aug 2017

Si de unde platesc aceste pensii de peste 10.000 ron ?de ce spun ca nu sunt bani la buget si ei dau pensii furate ?ministerul de finante vine cu aberatii fiscale tocmai sa stranga bani pentru pensionarii de lux ai romaniei?sa spuna in comunicat oficial cati bani reprezinta pe luna sau an doar acesti pensii speciale.si da nu se mai planga de bani la buget .cat de hot sau prost poti sa fii sa platesti atatea bani unor oameni care nu-i merita.
ANONIM
01 Aug 2017

DAR CU CHIRIILE SI INDEMNIZATIILE astronomice ale PARLAMENTARILOR. JUDECATORILOR mai ales de la CCR, PROCURORILOR si a celor de la Curtea de Conturi cum ramane ???????????
MOHORA IOAN
01 Aug 2017

Romania nu este o tzara , este o AFACERE ; Dece poporul nu iese in strada sa forteze oprirea abuzurilor ,bunului plac ,a legilor discriminatorii inechitabile , a legalizarii furtului , lucruri mult mai grave decat , cativa morti in diverse accidente cauzatoare de emotzii....????
TACHE
01 Aug 2017

Dar tu cati generali ai avansat nesimtitule?
TONI
02 Aug 2017

Este putin zis furt .Daca se aduna toata corizatia de pensie a ori carui om activ ( cu vechime de doua ori maxima ) va putea sa primeasca o pensie o perioada foarete scurta .Deci alti trebuie sa cotizeze pentru el.Cat timp ai muncit ai fost platit (cat te-a dus mintea ) ACUM DE CE VREI SA FI TOT ASA sau chiar mai mult PLATIT. PRODUCI LA FEL CA TOTI PENSIONARI adica NIMIC . DE CE SA NU PRIMESSCA TOTI LA FEL ,CAND ALTI COTIZEAZA PENTRU EI ?
Random imageUltimele stiri

loading...