2019-05-25 12:14


Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”România funcționează cu voința unui om”

 |  22:48
Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”România funcționează cu voința unui om”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat, într-o intervenţie telefonică pentru B1TV, felul în care este condusă România. Senatorul PMP a subliniat că, în momentul de faţă, totul este la voinţa lui Liviu Dragnea care se gândeşte doar cum să scape de puşcărie.

"În momentul de faţă, deşi a mai slăbit, România funcţionează cu voinţa unui om. Un om care stă în biroul lui mare şi problema majoră este cum dăm legi, ordonanţe, care să îmi rezolve problema condamnării. Pentru asta a compromis aproape tot ce se putea compromite, inclusiv PSD-ul este compromis. (...) 

Un alt lucru grav este ce face cu mâna altora. Spre exemplu, presiune pentru ca toate hotărârile judecătoreşti definitive din 2014 până acum să fie redeschise, să se facă recurs în anulare. Nu este corect, CCR s-a limitat la ce era în curs de judecare", a arătat Băsescu, în emisiunea moderată de Tudor Barbu.

Întrebat de ce are Dragnea un asemenea control asupra partidului, Băsescu a adus aminte de perioada comunistă.

"Vă aduceţi aminte că sunt doar 30 de ani de când un partid asculta doar de un om?", a fost răspunsul fostului preşedinte.

Băsescu a semnalat şi cum Dragnea se războieşte cu serviciile secrete, uitând de contextul politic, după ce înainte "tăia porcii" cu şefii SRI.

"Tot intrând acolo unde un singur om decide, dupa ce tăia porcii cu Maior şi Coldea, Dragnea s-a supărat pe viaţă, pe servicii şi s-a decis el că trebuie să le taie bugete, în an în care ai preşedinţia Consiliului Uniunii Europene", a afirmat Traian Băsescu.

Acesta a concluzionat că doar PSD are putere să îl oprească pe Dragnea din a controla ţara după bunul plac.

"Dragnea trebuia îndepărtat de partid că altcineva nu îl poate îndepărta", a concluzionat Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-10

TAGURI: basescu, dragnea, psd, pmp, puscarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Apr 2019

Nesimtit ordinar ce esti ,porc prost si dement ,Ai spus de perioada de acum 30 de ani Nu e adevarat Trebue sa spui de perioada 2004 -2014 De cei 10 ani in care ai instalat o justitie falsa ,o justitie de zbiri si incompetenti o justitie la comanda unor ageamii,subordonata SRIului In cei 10 ani in care tu ti ai batut joc de tara de oameni de Institutia Prezidentiala pe care ai confundat o cu stana ta de oi Ascultai tu insuti telefoanele la cei apropiati pe care apoi ii dadeai afara din functiile ocupate Jigodie proasta si incapabila Pari competent pentru ca tipi ca o curva si ameninti dar nu esti de cat o tarfa politica ,o japita masculina destrabalata proasta si rea Vei plati nu te teme !
ANONIM
12 Apr 2019

@ Opinați că Traian Băsescu ar putea fi "deranjat" de salata de roșii recomandată de Liviu Dragnea, ?
ANONIM
13 Apr 2019

De la tăieri de porci s-a ajuns la salată de roșii și la tăieri de bugete, ? Pe la olteni sunt specifice lubenițele, varza și zaibărul ?
ANONIM
13 Apr 2019

,,Explore the Carpathian garden" ?
ANONIM
13 Apr 2019

Pe lângă varză, lubenițe și zaibăr ar mai fi și prazul, de menționat la produse tradiționale, ?
ANONIM
13 Apr 2019

Dar sasul cu slana ranceda care i a afectat logica si i a accentuat lentoarea in gandire ce va sugereaza Nu cumva de la slana stricata a dat inacromegalie De asta are capul ca de cal
Random imageUltimele stiri


STARBAG