2018-11-18 10:06


Băsescu, VESTE tristă pentru Iohannis: ”Și-a PERICLITAT al doilea MANDAT”

 |  22:57
Băsescu, VESTE tristă pentru Iohannis: ”Și-a PERICLITAT al doilea MANDAT”

Fostul președinte, Traian Băsescu este de părere că, după decizia pe care a luat-o miercuri, Klaus Iohannis și-a pus în pericol șansa pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

”Nu are nicio justificare din punct de vedere politic. Responsabilitatea era să încerce și o altă soluție politică. Eu vă garantez că toată povestea cu majoritatea ar fi putut fi discutată până la al doilea guvern pe care Iohannis l-ar fi trimis în Parlament. Niciodată, Parlamentul nu ar vota căderea pentru a doua oară a Guvernului.

Strategia ar fi fost nominalizarea unui premier care ar fi căzut în parlament și apoi al doilea premier. Acesta este și motivul explicit pentru care eu i-am făcut președintelui Iohannis două propuneri, să aibă premier și pentru prima nominalizare și pentru a doua. Dânsul ar fi putut să îi cheme și pe liberali să dea un premier. Numirea celui de-al treilea premier în interval de 12 luni nu e nicio garanție, tot neconstituțional va fi condus guvernul.

După părerea mea nu a câştigat nimic. Iohannis nu a câştigat azi al doilea mandat, dimpotrivă. Cu uşurinţa cu care a desemnat-o pe doamna de la Teleorman, Iohannis îşi periclitează al doilea mandat” a declarat Traian Băsescu pentru B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-17

TAGURI: basescu, iohannis, mandat, consultari, numire, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOSOROG CHIOR
18 Ian 2018

si rau .Pisatul natiunii betiv .Penal de 2 bani Ai si tu pareri cacaciosule!
Random imageUltimele stiri


loading...