2017-01-20 07:40

POLITICA


Băsescu, apt medical să fie preşedinte

 |  17:52
Băsescu, apt medical să fie preşedinte

În urma vizitei medicale de miercuri, pe care trebuie să o facă anual, preşedintele Traian Băsescu a fost declarat apt pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi nu suferă de nici o afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau care să-l împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României, potrivit comisiei medicale responsabile de examenul medical anual efectuat de şeful statului.

„În urma examenelor clinice pluridisciplinare, a analizelor de laborator şi a examenelor paraclinice imagistice (examen radiologic, ecografie, imagistică prin rezonanţă magnetică, tomografie computerizată), Comisia medicală a constatat că preşedintele României, domnul Traian Băsescu, este APT din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Domnul Traian Băsescu nu suferă în momentul de faţă de nici o afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau viaţa şi care să îl împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României”, se arată într-un comunicat de presă semnat de general de brigadă medic Mihai-Marius Mureşan şi de colonel medic Emil-Aurelian Ranetti.

Preşedintele Traian Băsescu a efectuat miercuri vizita medicală anuală la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

TAGURI: Traian_Băsescu, vizită_medicală, apt, mandat, 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIUPINGHER
29 Dec 2011

Normal era sa faca aceste analize acolo unde are el incredere mai multa, ca si noi de altfel, adica la Viena nu? Cand a fost vorba de operatie a fugit la Viena, nu a avut incredere in medicii din tara ,acum de ce trebuie sa avem incredere in ce ne spun medicii din Romania?
ELENA
30 Dec 2011

dar, la cap l-a cautat cineva??? ca sigur nu ar fi fost declarat apt!!!!
GEORGE
30 Dec 2011

AR VREA EL SA FIE CONSIDERAT NEBUN SA SCAPE DE JUSTITIE!
CIUPINGHER
30 Dec 2011

@Elena,treaba cu capul este relativa,pe vremea lui Ceusescu cand unii din directori faceau cate o trasnaie ,se internau de urgenta la nr."9" si scapau de belea, asa ca atat cat va fi la putere trebuie sa-l suportam ca nu avem de ales.

Adauga un comentariu

Random image