2018-12-14 01:11


Băsescu: “Bugetarilor le transmit că sunt prea mulţi”

 |  14:26
Băsescu: “Bugetarilor le transmit că sunt prea mulţi”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că în Strategia fiscal-bugetară guvernamentală nu scrie nimic despre îngheţarea pensiilor.

„În strategie scrie doar despre cei din grupele I şi II de muncă, pensionaţi după anul 2001, că nu pot începe plăţile suplimentare pentru ei din anul 2012, asta scrie cert în strategie”, a adăugat preşedintele, care se află într-o vizită la Şantierul Naval Mangalia.

Traian Băsescu a avut un mesaj şi pentru funcţionarii statului:

„Bugetarilor le transmit că sunt prea mulţi. Avem 1,2 milioane de bugetari, trebuie redus numărul bugetarilor”.

El a subliniat că România este mult mai pregătită să facă faţă unei a doua crize în comparaţie cu perioada 2009-2010.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
12 Aug 2011

Cam jignitoare afirmatia. Cred deci ca medicii si profesorii ar trebui sa plece din tara. E greu pentru ei sa se reprofileze. Pentru cei din regiile autonome nu imi fac probleme.
ION WINDSOR
14 Aug 2011

Peste tot sint reduceri! Basescu are dreptate! La noi birocratia este de groaza ca functionarii trebuie sa arate ca sint necesari....Medicii pleaca ca sint mai bine platiti afara, nimic "patriotic". Profesorii nu au sanse "afara" ca trebuie sa faca ce se cere pe piata si nu stiu. Daca medicii au fost la scoli platite de stat TREBUIE sa plateasca costul scolarizarii, in rest, democratie, pestele mare inghiteb pe cel mic! Au plecat 800.000 polonezi in Anglia pentru o piine mai alba. Ne lamentam de geaba, statele avansate profita! Asta este situatia! Trist, real...
Random imageUltimele stiri


loading...