2016-10-28 13:45

POLITICA


Băsescu face Revelionul la vila de protocol din Predeal

 |  13:38
Băsescu face Revelionul la vila de protocol din Predeal

Şeful statul va petrece Revelionul la Predeal, acesta fiind cazat încă de vineri seară împreună cu soţia sa la vila de protocol din staţiunea montană.

Traian Băsescu va petrece pentru al doilea an consecutiv momentul trecerii dintre ani la Predeal, după ce în urmă cu un an, altături de preşedintele ţării s-au aflat premierul Emil Boc şi miniştrii Gabriel Oprea şi Gheorghe Ialomiţianu. Preşedintele a renunţat în ultimii ani la transmiterea mesajului de Anul Nou, motivând că anul trecut niciun primar nu l-a invitat să se adreseze oamenilor într-una din pieţele unde au loc spectacole cu această ocazie.

În urmă cu doi ani, Băsescu a transmis din faţa primăriei din Sinaia mesajul său de Anul Nou, acesta neprecizând dacă va face acelaşi lucru şi în acest an. „De sărbători voi fi în mijlocul mulţimii. N-o să stau acasă. Dar nu ştiu unde. Cert este că undeva prin România o să fiu”, a declarat preşedintele în urmă cu câteva săptămâni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-18

TAGURI: basescu, revelion, predeal, vila de protocolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident între Brașov și Predeal. Trei persoane rănite, una în stare gravă Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă, pe DN1, între Brașov și Predeal, trei... 22 Oct 2016 | (0)
Băsescu trage un semnal de alarmă: E o catastrofă! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală! Supărat pe guvernarea tehnocrată și propunerea liberalilor pentru postul de premier, fostul... 26 Oct 2016 | (2)