2017-01-24 23:24


Băsescu felicită Guvernul Boc de la Bruxelles. România a aderat la Pactul pentru Euro Plus

 |  16:38
Băsescu felicită Guvernul Boc de la Bruxelles. România a aderat la Pactul pentru Euro Plus
Preşedintele Traian Băsescu a lăudat din nou măsurile luate de Emil Boc şiechipa sa de miniştri. De data aceasta, vorbele bune ale şefului statului aufost spuse chiar în inima Europei, de la Bruxelles. Băsescu a anunţat că România a aderat la Pactul pentruEuro Plus, denumit anterior Pactul pentru Competitivitate. Preşedintele susţinecă aderarea confirmă abordarea corectă a politicilor Guvernului Boc.

„S-adecis crearea Pactului pentru Euro Plus, care până acum se numea Pactul pentru Competitivitate.Au fost şase state din afară, printre care România, care au dorit să facă partedin Pactul pentru Competivitate, s-a adoptat denumirea de Pactul pentru EuroPlus”, a anunţat astăzi şeful statului.

TraianBăsescu susţine că această aderare reprezintă de fapt o confirmare a măsurilorcorecte luate de Guvern. „Vreau să fac omenţiune - şi nu are nici o tentă propagandistică -, trebuie să observ că ceeace în România noi am făcut în 2010 sunt obiective ale Pactului pentru Euro Plus.Deci, cred că acest pact nu a făcut decât să dea o confirmare că nu s-a greşitîn abordarea politicilor Guvernului României, este adevărat, în perioadă decriză, dar au fost măsuri care astăzi nu îmi permit să spun, cel puţin dinpunctul de vedere al legislaţiei adoptate, ne aşază perfect pe obiectivelePactului Euro Plus, nu vreau să spun în avangardă, Doamne fereşte, deşi suntfoarte multe state în care, aţi văzut, numai ieri, guvernele cad, pentru căintenţionează să adopte măsuri pe care Guvernul României le-a adoptat în 2010”,a afirmat astăzi (vineri, n.r.) Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image