2016-12-07 10:49

POLITICA


Băsescu, în Parlament pe 7 martie

 |  17:11

Traian Băsescu intenţionează să adreseze un mesaj plenului reunit al Parlamentuului, privind o problemă de politică internă, pe 7 martie. Anunţul a fost făcut de şeful statului printr-o scrisoare adresată Legislativului, după cum reiese dintr-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis presei:

“În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 7 martie 2012, la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră, în funcţie şi de programul celor două Camere ale Parlamentului”,arată scrisoarea preşedintelui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Traian_Băsescu, Parlament, 7 martie, mesajComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IOANA
24 Feb 2012

Altă mizerie inventată de Chioru pentru a se cădea din nou în capcană și a arunca din nou praf în ochii românilor. Fonfăitul țigan Lăzăroiu a aruncat momeala otrăvită că doar, doar opoziția ar mușca din ea. Conform celor relatate de acesta, Bolnavul Național, ca urmare a revoltei poporului, și-ar da demisia numai condiționat și anume, să se modifice Constituția în sensul ca perioada mandatului președintelui să fie numai de 4 ani în loc de 5 ani, să se reducă numărul de parlamentari la 300 și să existe numai o singură cameră. Ceea ce este mai grav, condițiile de suspendarea președintelui să fie modificate în sensul că în cazul în care Parlamentul hotărăste supendarea presedintelui, dar acest demers nu e aprobat prin referendum, Parlamentul sa fie demis. Pe de altă parte, se preconizează ideia prin care Curtea Contituționala a României să aibe drept de veto asupra hotărârii Parlamenului, nu ca în prezent când hotărârile acesteia sunt numai consultative. Tot cu această ocazie s-ar băga și o șopârlă printre aliniatele Constituției în sensul ca să se elimine prevederile prin care președintele nu poate să candideze decât la două mandate în așa fel încât să se copieze aliniatele din Constituția Rusiei prin care președintele să poată din nou candida după întreruperea unui mandat, așa cum se petrece acum în Rusia cu Putin. Prin acest artificiu, evre-ul securist Răzvan Ungureanu ar deveni președintele României iar acesta l-ar numi pe criminalul securist Băsescu prim-ministru. După trecera unui mandat, Bețivul Național ar candida din nou la președenție și printr-o mare fraudă, așa cum s-a întâmplat în Rusia, ar obține postul, iar el, la rândul său, să-l numească din nou pe Ungureanu prim-ministru, șamd. Aceste puncte vor fi anunțate și în Parlament când Chioru se va prezenta în ziua de 7 martie în fața parlamentarilor. Vă dați seama ce cloceli se fac la Cotroceni pentru menținerea în funcție a lui Bășinescu.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce mesaj ne transmite SUA cu ocazia Zilei Naționale Cu ocazia aniversării naționale, secretarul de stat, John Kerry, transmite României un mesaj în... 30 Noi 2016 | (0)
Mesajul președintelui Iohannis de Ziua Națională a României Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a... 01 Dec 2016 | (3)