2017-01-17 19:19

POLITICA


Băsescu, în Parlament pe 7 martie

 |  17:11

Traian Băsescu intenţionează să adreseze un mesaj plenului reunit al Parlamentuului, privind o problemă de politică internă, pe 7 martie. Anunţul a fost făcut de şeful statului printr-o scrisoare adresată Legislativului, după cum reiese dintr-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis presei:

“În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 7 martie 2012, la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră, în funcţie şi de programul celor două Camere ale Parlamentului”,arată scrisoarea preşedintelui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Traian_Băsescu, Parlament, 7 martie, mesajComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IOANA
24 Feb 2012

Altă mizerie inventată de Chioru pentru a se că dea din nou în capcană și a arunca din nou praf în ochii românilor. Fo nfăitul țigan Lăzăroi u a aruncat momeala otră vită că doar, doar opoz iția ar mușca din ea. C onform celor relatate de acesta, Bolnavul Naționa l, ca urmare a revoltei p oporului, și-ar da demis ia numai condiționat și anume, să se modifice C onstituția în sensul ca perioada mandatului pre edintelui să fie numai de 4 ani în loc de 5 ani , să se reducă numărul de parlamentari la 300 i să existe numai o sin gură cameră. Ceea ce es te mai grav, condițiile de suspendarea președint elui să fie modificate n sensul că în cazul n care Parlamentul hotă răste supendarea presedi ntelui, dar acest demers nu e aprobat prin referen dum, Parlamentul sa fie d emis. Pe de altă parte, se preconizează ideia pr in care Curtea Contituți onala a României să aib e drept de veto asupra ho tărârii Parlamenului, n u ca în prezent când ho tărârile acesteia sunt numai consultative. Tot c u această ocazie s-ar b ga și o șopârlă prin tre aliniatele Constituț iei în sensul ca să se elimine prevederile prin care președintele nu poa te să candideze decât l a două mandate în așa fel încât să se copiez e aliniatele din Constitu ția Rusiei prin care pre ședintele să poată din nou candida după între ruperea unui mandat, așa cum se petrece acum în Rusia cu Putin. Prin aces t artificiu, evre-ul secu rist Răzvan Ungureanu ar deveni președintele Rom âniei iar acesta l-ar nu mi pe criminalul securist Băsescu prim-ministru. După trecera unui mandat , Bețivul Național ar c andida din nou la președ enție și printr-o mare fraudă, așa cum s-a în tâmplat în Rusia, ar ob ține postul, iar el, la rândul său, să-l numea scă din nou pe Ungureanu prim-ministru, șamd. Ac este puncte vor fi anunț ate și în Parlament câ nd Chioru se va prezenta în ziua de 7 martie în fața parlamentarilor. V dați seama ce cloceli se fac la Cotroceni pentr u menținerea în funcți e a lui Bășinescu.

Adauga un comentariu

Random image