2018-12-11 13:24


Băsescu - "inapt medical" în timpul facultăţii

 |  17:43
Băsescu - "inapt medical" în timpul facultăţii

Un fost coleg al preşedintelui Traian Băsescu care a participat la întâlnirea de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, a spus, sâmbătă, că în 1973 şeful statului a fost declarat "inapt medical" din cauza "uşoarei deviaţii de la ochi", dar situaţia şcolară "foarte bună" l-a ajutat.

Fostul coleg al preşedintelui a povestit că în toamna anului 1973 când Institutul de Marină Civilă s-a transformat în Institut de Marină Militară, studenţii au fost investigaţi medical, iar Traian Băsescu a primit încadrarea "inapt medical".

"Se deplasase conform rigorilor la Spitalul Militar pentru evaluare şi un medic celebru de la acea vreme, la care nu se ajungea aşa uşor, în plic, îi oferă încadrarea - inapt medical. Deplasându-se la biroul comandantului, domnul amiral Ilie Ştefan, acesta îl cheamă pe medicul şef al unităţii: «Ce facem? Domnul Traian Băsescu este integralist, are o situaţie şcolară foarte bună» şi domnul amiral a dat soluţia: «Rupem plicul»", a spus fostul coleg.

Acesta a precizat că şeful statului ar fi primit încadrarea " din cauza şoarei deviaţii de la ochi".

"Dânsul spunea că a primit-o din cauza acestei uşoare, să spun, deviaţii în zona ochiului", a mai spus fostul coleg al preşedintelui.

De asemenea, fostul coleg a precizat că la întâlnirea de sâmbătă Traian Băsescu a reamintit acest lucru cu recunoştinţă.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă, la ora 10.00, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, unde s-a întâlnit cu foştii colegi pentru a sărbători 35 de ani de la absolvirea acestei unităţi de învăţământ.

El a venit cu un elicopter şi a fost întâmpinat de Fanfara Militară care a intonat imnul de stat. Preşedintele a intrat apoi în sediul Academiei Navale.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


YUAN
28 Aug 2011

asta e inapt medical si acum dar nu pt ochi, nu e din vina lui,dar psihic,nu e sanatos de vreo 3 ani...trebuie un test dur pshologic tuturor pretendentilor la functii de demnitar...maine- poimaine te trezesti cu adi minune,ghenosu,spoitoru,duduieni si alti tagani de tagani ,analfabeti,frustratti ca ajung sefi de stat
Random imageUltimele stiri


loading...