2018-12-11 09:45


Băsescu: Poporul este neperformant. Statul nu dă, doar creează oportunităţi VEZI IMAGINI

 |  10:07
Băsescu: Poporul este neperformant. Statul nu dă, doar creează oportunităţi VEZI IMAGINI
Poporul areperformanţe limitate. Ar trebui să muncim 8 ore abia după ce vom învăţa să numai lăsam 3 milione de hectare de teren nemuncite, spune Traian Băsescu.Explicaţia o dă tot şeful statului: statul nu dă, doar creează oportunităţi, transmite Realitatea.net

Imaginea 1/1

"Cum poţi să faci un stat social dacă economia, şiscuzaţi-mă că o spun, chiar poporul are performanţe limitate? Muncim 8 ore,când vom învăţa să nu mai lăsăm 3 milioane de hectare nemuncite. Că nu vinminiştrii să are pământul, nici să-l cultive. Când vom învăţa că decât să staula cârciuma satului mai bine bag plugul în hectarul şi jumătate din spatelecasei? Trebuie să ne hotărâm să fim performanţi!", a spus, duminică,Traian Băsescu.Mai mult, spune şeful statului, nu se poate pleca "de la premisa că existăun om politic care ar putea să mărească salarii şi pensii, dar nu o face".

"Cine pleacă de la premisa asta, greşeste. Dacă la un moment dat suntnecesare măsuri de austeritate, ele trebuiesc explicate şi până la urmă şiacceptate. Statul nu dă, statul creează oportunităţi. Doar cei care în mod realnu pot trebuie să primească", adaugă şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
18 Apr 2011

D-l Basescu a dat in boala lui Ceasca. Argument : de ce majoritatea celor 4000000 plecate din tara sunt totus performanti?Daca d-l Basescu nu va intelege ca romanii au nevoie da o legislatie teafara si un aparat birocratic profesionist si corect dimensionat, si nu va rezolva aceasta problema, va ajunge si el la lada de gunoi a istoriei. O zi buna !
Random imageUltimele stiri


loading...