2016-10-23 23:40

POLITICA


Băsescu şi soluţiile de creştere a natalităţii

 |  14:48
Băsescu şi soluţiile de creştere a natalităţii

Traian Băsescu spune că nu se găsesc soluţii de creştere a natalităţii în România, subliniind că aceasta va fi cea mai mare problemă în anul 2030,  deoarece poulaţia va de doar 16 milioane.

Acesta a ţinut să menţioneze ca stimularea finaciară nu a fost o soluţie eficientă până acum.“ Este o chestiune legată de modul nostru de viaţă în primul rând, cred eu, care vizează modul cum ne împărţim timpul între serviciu, deci nevoia de a câştiga bani, şi orele acordate familiei”, a declarat acesta cu privire la un motiv realist care duce la natalitatea scăzută.

Totodată, Băsescu a ţinut să facă un portret al României pe anul 2030, care pare cel puţin iluzoriu:“ Văd o ţară în care vom putea pleca cu TGV de la Constanţa la Paris şi, trecând prin Canalul Mânecii, să ajungem la Londra. Ne facem cumpărăturile în City-ul britanic sau utilizăm cărţile de credit în City-ul britanic şi venim înapoi la Bucureşti tot cu TGV”, a mai completat Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25

TAGURI: traian basescu, natalitate, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Traian Băsescu s-a prezentat la sediul ÎCCJ Traian Băsescu a venit miercuri dimineaţa, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție... 05 Oct 2016 | (2)
Udrea candidează la alegeri, dar părăsește PMP Deputatul Elena Udrea a anunţat, miercuri, că va candida ca independent la alegerile... 05 Oct 2016 | (0)