2016-12-03 15:57

POLITICA


Băsescu şi soluţiile de creştere a natalităţii

 |  14:48
Băsescu şi soluţiile de creştere a natalităţii

Traian Băsescu spune că nu se găsesc soluţii de creştere a natalităţii în România, subliniind că aceasta va fi cea mai mare problemă în anul 2030,  deoarece poulaţia va de doar 16 milioane.

Acesta a ţinut să menţioneze ca stimularea finaciară nu a fost o soluţie eficientă până acum.“ Este o chestiune legată de modul nostru de viaţă în primul rând, cred eu, care vizează modul cum ne împărţim timpul între serviciu, deci nevoia de a câştiga bani, şi orele acordate familiei”, a declarat acesta cu privire la un motiv realist care duce la natalitatea scăzută.

Totodată, Băsescu a ţinut să facă un portret al României pe anul 2030, care pare cel puţin iluzoriu:“ Văd o ţară în care vom putea pleca cu TGV de la Constanţa la Paris şi, trecând prin Canalul Mânecii, să ajungem la Londra. Ne facem cumpărăturile în City-ul britanic sau utilizăm cărţile de credit în City-ul britanic şi venim înapoi la Bucureşti tot cu TGV”, a mai completat Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25

TAGURI: traian basescu, natalitate, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu: pe generali nu îi ia DNA Fostul preşedinte, Traian Băsescu s-a lăudat din nou, sâmbătă, la Suceava, că a... 20 Noi 2016 | (6)
Traian Băsescu, călătorie cu trenul până la Braşov Traian Băsescu a mers, marţi, la Braşov, cu trenul, pentru a ajunge la comemorarea Revoltei... 15 Noi 2016 | (2)