2017-01-23 02:32


Băsescu solicită PDL să aprobe trimiterea în justiţie a dosarelor, inclusiv în cazul Păsat

 |  10:32
Băsescu solicită PDL să aprobe trimiterea în justiţie a dosarelor, inclusiv în cazul Păsat

Preşedintele Traian Băsescu le-a solicitat, luni, parlamenarilor PDL săaprobe trimiterea în justiţie a dosarelor de la Parlament, făcând referire ladeputatul PDL Dan Păsat, şeful statului criticându-i, de asemenea, pe lideriipartidului pentru că nu fac declaraţii publice în sprijinul formaţiunii.

Informaţiile despre subiectelediscuţiilor de luni seară dintre şeful statului şi reprezentanţii PDL au apărutiniţial pe surse, fiind imediat confirmate de Mircea Toader, Daniel Oajdea şiRaluca Turcan la posturi de televiziune.

TraianBăsescu le-a spus parlamentarilor PDL că, oricât de dureros ar fi, nu trebuiesă se opună trimiterii în faţa justiţiei a dosarelor aflate în Parlament.

Preşedintelea menţionat că nu trebuie se mai repete situaţii de genul celui privind cazulMonica Ridzi.

El s-ainteresat, în şedinţă, dacă deputatul PDL Dan Păsat este prezent. Băsescu i-aspus lui Păsat că dacă doreşte să facă un bine ţării, atunci trebuie să cearăparlamentarilor să aprobe în plen ca dosarul său să ajungă în justiţie.

Şefulstatului a precizat că PDL nu trebuie să cadă în greşeala PSD de a criticaactivitatea magistraţilor, arătând că în procesul justiţiei nu se mai poateinterveni.

Laîntâlnirea şefului statului cu partidul democrat-liberali, preşedintele TraianBăsescu s-a arătat nemulţumit şi de faptul că PDL "nu s-a obosit până acumsă-l apere".

Băsescu i-acriticat pe "greii" partidului pentru faptul că apără publicpartidul, menţionând că "stelele partidului stau bine ascunse în tranşee,ca să nu-i atingă vreun glonţ".

Deasemenea, şeful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg ladiverse posturi de televiziuni pentru a apăra partidul să se documenteze înprealabil.

TraianBăsescu a particpat, luni seară, timp de o oră şi 20 de minute, la şedinţagrupurilor PDL unde s-a discutat despre priorităţile legislative ale sesiuniiparlamentare care va începe la 1 februarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image