2019-03-25 07:54


Becali DĂ DE PĂMÂNT cu Dragnea: ”Membrii PSD, niște sclavi”

 |  17:14
Becali DĂ DE PĂMÂNT cu Dragnea: ”Membrii PSD, niște sclavi”

Modelul echipei lui Ceauşescu, Victoria Scorniceşti, revine, dar într-o altă formă! Echipa din satul natal a lui Liviu Dragnea a reuşit o promovare istorică în Liga a treia de fotbal şi se pregăteşte intens și pe bani mulți să ajungă în primele eşaloane de fotbal din ţară. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Gigi Becali nu s-a arătat deloc încântat de această evoluție și cu atât mai puțin de alocarea a milioane de euro pentru construirea unui stadion în Alexandria, la Dragnea acasă. Asta cu atât mai mult cu cât România nu a făcut nimic pentru organizarea meciurilor care i-au fost atribuite la EURO 2020.

Întrebat de ce se alocă fonduri pentru construirea unui stadion în Alexandria, când în București nu s-au făcut investițiile necesare, Becali a răspuns: ”Păi da, dar noi nu avem CEx (Comitet Executiv Național al PSD) proprietatea noastră, nu avem partid proprietatea noastră, nu avem în partid membrii care să fie sclavii noștri și să voteze ce vrem noi, că altfel ne dă afară președintele partidului, cel mai iubit al poporului, Nicolae Ceaușescu Dragnea, nu avem Guvernul nostru și o femeie musulmancă pe care să o punem prim-vicepriministru și la fondurile de dezvoltare, noi nu putem să avem”.

Întrebat dacă nu se teme că echipa din Teleorman ar putea intra în play-off cu FCSB, Gigi Becali a răspuns: ”Dacă are pe tata Dragnea, care el e proprietar pe CEx și pe PSD și pe banii de dezvoltare ai lui Shhaideh, atunci material poate, dar el trebuie să știe, tăticul Dragnea, că nu doar banii contează la fotbal, ci și știința. Trebuie să știi, ca să poți să ajungi acolo”.

”Bă, oameni buni, băi, lăsați țara să respire! Să nu credeți că dacă sunteți sânge și genă de comuniști înseamnă că trebuie să stăpâniți țara, toată viața să ne călăriți pe noi și să credeți că tot trebuie să vi se dea vouă!”, a mai susținut Becali, pentru B1 TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-08

TAGURI: psd, becali, dragnea, membri partid, stadion, alexandria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMA
08 Aug 2017

Sa spuna oficial guvernul de banditi cati bani de la buget platesc pentru pensiile speciale si de ce.astia saracesc prin taxe o tara ca sa traiasca aceste scursuri ale societatii
REGHE
08 Aug 2017

Becali=bere.. .bere. FACE CIOC DE OALA SPARTA
MIAU
09 Aug 2017

ciobanul-jnapanul face spume la bot de la turbarea indusa de caldura acestei veri cumplite ... Mergi la manastire convivul beseanului si te calmeaza la racoare histrionule !
NEA FANE
10 Aug 2017

gura pacatosului ADEVAR GRAESTE!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...