2018-05-26 05:29


Becali lansează un scenariu SURPRIZĂ. Ce premier va numi Iohannis

 |  21:55
Becali lansează un scenariu SURPRIZĂ. Ce premier va numi Iohannis

Omul de afaceri Gigi Becali este de părere că Dragnea face o mare greșeală schimbându-l pe Grindeanu care are o mai mare popularitate. În schimb, Iohannis, după părerea lui Becali, îl va numi tot pe Grindeanu premier.

”Daca motiunea pica, va fi premier Grindeanu. daca motiunea trece atunci va fi tot Grindeanu sau un alt ministru si un alt guvern nu PSD pt ca l-ati vazut pe Iohannis. Daca trece motiunea, Iohannis va spune ca il pune premier pe Grindeanu. Daca nu, vor fi anticipate

Parlamentarii fac ce zice tatuca Dragnea, iti dai seama ce ministri au avut, ca nu au barbatia sa isi duca mandatul. Sunt niste marionete, se duc in parlament sa zica ca au fost idioti. Noi votam sa cadem.

Va dati seama ce circari astia care voteaza ca nu au fost buni acum a suflat Dragnea suflare de competenta ca a facut magie neagra in Brazilia si ne-a facut competenti. Îti dai seama ce tampenie?

Mai Dragnea, daca ai 20% incredere, cum schimbi pe Grindeanu care are 40? el nu isi da seama ca actiunile lui se indreapta impotriva lui” a spus Gigi Becali la RomâniaTv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-20

TAGURI: gigi becali, premier, dragnea, grindeanu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REGHE
20 Iun 2017

A ajuns si javre de becali analist politic? PUSCARIASULE .....ACOLO EST E LOCUL TĂU
Random imageUltimele stiriApa Nova