2019-04-23 09:16


Becali NU SE LASĂ: vrea din nou în POLITICĂ. Ce parteneri își dorește

 |  15:41
Becali NU SE LASĂ: vrea din nou în POLITICĂ. Ce parteneri își dorește

Omul de afaceri Gigi Becali anunţă că reintră în politică, supărat pe actuala conducere a ţării. Într-o intervenţie telefonică la România TV, finanţatorul FCSB a venit cu un atac dur la actuala guvernare.

Gigi Becali promite să intre în politică. "Trebuie făcut ceva, că aşa nu se mai poate. Are dreptate aici Florin Călinescu, pentru că oameni de nimic, ca gaşca lui Liviu Dragnea, care era un fel de lume interlopă, au făcut bani şi au ajuns apoi miniştri, senatori, deputaţi. Şi-au adus şi coardele lor, le-au făcut secretari de stat, au făcut 60 de posturi de secretari de stat ca să le aibă pe coarde aproape. Eu aş face ceva, dar trebui să am oameni ca Diaconescu, Fota, Severin, Ponta, Neamţu, jurnalistul Liviu Avram lângă mine, oameni deştepţi, de 20 de oameni am nevoie şi promit 25% la alegeri. Eu nu candidez, nu mai am nevoie de funcţii, dar vreau ca în ţara mea, copii şi nepoţii mei să trăiască într-o ţară de bun simţ, nu să conducă coardele, care sunt pricepute la toate ministerele".

Gigi Becali a dezvăluit în premieră la RTV şi o convorbire cu Toni Greblă, actualul secretar general al Guvernului. "Să vă dau în premieră o ştire de breaking news. Vine într-o zi la mine domunulGreblă, acum vreo 7-8 luni. Îmi zice că nu are nevoie de nimic, am tot ce îmi trebuie şi imi spune să fac un partid, că e nevoie să salvezi ţară. Când îl văd secretar general de guver. Aşa, la mişto, îl sun şi îi spun că fac partid să salvez ţara. Păi s-a dus la Viorica Vasilica, păi ce bărbaţi sunteţi bă voi, Pe mine, dacă mă pui cu un milion de euro să fiu subalternul lu' Viorica Vasilica, dacă îmi tai capul şi nu mă duc "


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

GALERIE MEDIA


TAGURI: gigi becali, atac, guvern, politica, ponta, fcsb
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CU CINE?!
13 Ian 2019

cu alunecosul-periculos-parșiv de FOTA, cu SEVERIN care-a fost condamnat pentru corupție? Cu Monta care s-a aliat cu dracul ”opoziției” pe stadion, făcând DOAR valuri?! Care Diaconescu? Ăla care și-a făcut televiziune pe/prin șantaj sau Diaconescu - fost PSD-st, mare sinistru al Justiției ca TOȚI CEILALȚI DINAINTE ORI DE DUPĂ EL....care n-a făcut NIMIC pentru a reabilita ori construi alte închisori, ca să nu mai plătim noi hotărârile CEDO pentru INCOMPETENȚA, PROSTIA, LAȘITATEA, INDIFERENȚA, INSOLENȚA IDIOȚILOR DIN (IN)JUSTIȚIE ! Dacă este vorba despre el, și el este vină, punând o CĂRĂMIDĂ PE MORMÂNTUL JUSTIȚIEI, AL CELOR OMORÂȚI DIN PRICINA EI, PRIN UMĂRUL CARE NU S-A OPINTIT CU ADEVĂRAT ÎN UȘA FĂRĂ-DE-LEGII!
ANONIM
13 Ian 2019

Cine !/Balosul ala de Calinescu O scarba care s a inhaitat cu toti militarasii si care a pus mana pe institutul de cercetari optice ,in conditii dubioase ?Nu se vede ca baiguie si el fraze neinteligibileA mai candidat prin 2009 si ce a realizat UN cacatEste un fel de paranoia iar mintea este cam dementa Gigea Becalea ,oalta muhaia caruia gandirea si rostirea ii cam joaca festeVorbeste mult si rau si te scuipa vorbind Un fel de PRISTANDA ,,neicusorule ,puicusorule SIKTIR
ANONIM
14 Ian 2019

Exact imbecilul acest mai lipseste sa conduca si suntem in ordine LOCUL lui bacali e la un sanatoriu de boli mintale nu in guvern.Dar mai avem destui nebuni etalon fiind nazistul din fruntea tarii
MARINELU
14 Ian 2019

Doar niste dobitoci se pot duce slugi la Beeecali!
Random imageUltimele stiri


STARBAG