2019-01-19 15:09


BICHINEŢ, de la tribuna Parlamentului, către Andreea COSMA: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

 |  15:06
BICHINEŢ, de la tribuna Parlamentului, către Andreea COSMA: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

Corneliu Bichineţ, deputat PMP, i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, deputatei Andreea Cosma să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu, exprimarea sa iscând o serie de critici în sala de plen.

„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Este cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?", a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.

Mai mulţi aleşi au luat apoi cuvântul şi au criticat declaraţiile parlamentarului PMP. Printre cei care s-au arătat nemulţumiţi de cuvintele sale fiind inclusiv aleşi ai opoziţiei,  potrivit Mediafax.

"Ieri acelaşi domn Bichinet a venit la tribună şi a făcut aluzii care sunt nedemne pentru un deputat al României, nedemne la adresa unor femei, inclusiv din PSD. Astăzi face acelaşi lucru şi dumneavoastră, bărbaţi, colegi din PSD râdeţi la aceste glume. Este o ruşine", a afirmat Claudiu Năsui, parlamentar USR.

"Dacă educaţia nu există trebuie să existe coerciţie", a declarat, de la tribună, şi Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane.

„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu folosea, şi eu am citat, că singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun", a revenit Bichineţ.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-21

TAGURI: Andreea cosma, corneliu bichinet, portocala,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Feb 2018

EVIDENT CA A PARADIT-o de aia face scandal...la fel ca alea de pe centura care se considera "violate'...........ha ha ha stupid people....are onoarea ne-REPeRATA exact ca in filmele alea cu CHIRITA BARZOI
ANONIM
21 Feb 2018

Bichineț.... dacă i.ai fi dat limbi ai fi constatat dacă a fost sau nu paradita.....
ANONIM
21 Feb 2018

Bichineț.... dacă i.ai fi dat limbi ai fi constatat dacă a fost sau nu paradita.....dar nici de asta nu mai esti bun ....esti expirat
ANONIM
21 Feb 2018

Bichinet si Basescu aceiasi gandire acelas cacat
VIPERA
22 Feb 2018

acest idiot de "maldavan", nu numai ca arata a pork ingrasat pentru Ignat ci este un animal sabros si bine paradit la putregaiul lui de creieras microscopic ... Halal, parlatramentar din kanalele de zoaie ale pimpului-sef ! Iar numita "kakavea ..." a papat, ca de obicei, deliciul ei/lui/ culinar, adica un morman kkat !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Feb 2018

@VIPERA.......pe MARI-JOIANA aia cati araboi au pARADIT-o zilnic incepand cu OMAR HAISSAM ALIBABA si cei 40de hoti...dupa ce le-au largit rozetele le-au trimis la produs la Bruxelles....sa o mai suga si la altii.....MODUS OPERANDi e acelasi...M-A VIOLAT CUTARE.....vreau despagubiri...spaga la teroristii casei....procurorul m-a paradit...vreau o geanta cu 10milioane de coco.....sa mi-o trimiteti in COSTA RICA......si asa mai departe...plecati dracului cu telenovelele astea
Random imageUltimele stiri

loading...