2019-05-22 18:03


Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

 |  14:38
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererile de revocare din funcţia de vicepreşedinte al Camerei a lui Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Marilen Pirtea, care au fost depuse de PNL şi, respectiv, de PSD.

"Toate trei cererile sunt respinse, deoarece articolul 28 din regulament spune că înlocuirea unui membru al Biroului permanent se face la propunerea liderului de grup, al grupului care l-a propus. Cererea de revocare a lui Florin Iordache a fost făcută de Raluca Turcan, nu de liderul de grup din care face parte Iordache. Cererea de revocare a lui Eugen Nicolicea a fost făcută de Raluca Turcan, nu-i liderul de grup. Cererea de revocare a lui Marilen Pirtea a fost făcută de Daniel Suciu, nu e liderul de grup. Şi Biroul permanent doar constată că alin. 1 al articolului 28 nu este îndeplinit. Deci, noi nu am intrat pe fond, am constatat că aceste cereri nu sunt conform regulamentului", a precizat secretarul Camerei Georgian Pop.

El a adăugat că nu a fost făcută nicio solicitare de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: camera deputatilor, cerere revocare, iordache, nicolicea, pirtea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Dec 2018

Pentru mafia psd nu exista revocare ci '' IMBARCAREA'' SPRE JILAVA , LOCUL HOTILOR , BORFASILOR SI LICHELELOR CIUMEI ROSII.
ANONIM
11 Dec 2018

Iar pentru iohanus ,o sula in curul lui de basoalda
Random imageUltimele stiri


STARBAG