2017-01-22 10:15

POLITICA


Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare

 |  16:45
Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare

Candidatul la şefiaPDL Vasile Blaga a susţinut, sâmbătă, la Convenţia Naţională, că "partidulnu funcţionează" şi că este nevoie de o schimbare şi de o nouă strategiepentru a câştiga alegerile din anul 2012.

"Am spus acum ceva timp că, dacălucrurile nu vor merge bine în partid, voi candida. Timpul scurt mi-a spus cătrebuie să o fac. Acest partid nu funcţionează", a susţinut VasileBlaga, în faţa delegaţilor la Convenţia Naţională a PDL.

El a reclamat şi "hotărârea nedreaptă a BPN" princare mii de reprezentanţii ai partidului nu au putut veni la ConvenţiaNaţională.

Vasile Blaga a susţinut că partidul are nevoie de "oschimbare", de "un nouînceput", de "o nouă strategie" pentru a guverna până în 2012,pentru a câştiga alegerile şi pentru a continua guvernarea.

"În acest partid singuradecizie pe care o luăm este de a nu lua nicio decizie", a maisusţinut Blaga, subliniind că în BPN nu se mai iau niciun fel de decizii.

Pe de altă parte, Vasile Blagaa spus că alegerile interne nu sunt uşoare şi "se maiaprind spriritele", dar, până la urmă, sunt discuţii între colegi.

El a mai spus că nu are "inamici în politică", ci"adversari", care sunt în USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image