2017-01-18 08:21

POLITICA


Blaga mai pierde o filială. Bogdan Cantaragiu, demis de la şefia PDL Sector 1

 |  19:23
Blaga mai pierde o filială. Bogdan Cantaragiu, demis de la şefia PDL Sector 1
Deputatul Bogdan Cantaragiu a fost demis în această searădin funcţia de preşedinte al PDL Sector 1, cu unanimitate de voturi, pentruprejudicii de imagine aduse partidului în cazul Păsat.

Potrivit unor surse judiciare citate deAgerpres, deputatul Bogdan Cantaragiu ar fi acuzat de procurorii DNA că s-ar fifolosit de influenţa sa în scopul de a-l determina pe un primar să favorizezefirma deputatului Dan Păsat în scopul obţinerii unor beneficii.

Cantaragiu este unul dintre şefii de filialeale PDL Bucureşti care îl susţin pe Vasile Blaga la şefia PDL, alături de RomeoRaicu, liderul PDL Sector 4 şi Silvian Ionescu, preşedintele PDL sector 3.Reamintim că Elena Udrea, şefa PDL Bucureşti a declarat că organizaţia pe careo conduce îl va sprijini în bătălia pentru preşedinţia partidului pe Emil Boc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FLO
20 Mar 2011

Oameni buni, doar in urma cu 3-4 luni de zile au f ost alegeri la pdl s1!Pen alul asta de cantaragiu a vea si atunci aceleasi pr obleme penale.Nu a fost a les ci, impus de NUTI! Sa faca bine nuti si sa si- l asume! NUTI s-o numeasc a interimar pe EBA s-apoi sa se aleaga, tot asa cu candidat unic s-apoi sa sarbatorim SUCCESURILE! H alal democratie care, DOA R LA EI SA FIE! Sunt o va rza pdlistii astia! Manag ement de caca.o care i se datoreaza in intrgime "p iticului atomic". SA-I LA SE!

Adauga un comentariu

Random image