2017-01-21 17:34

POLITICA


Blaga şi Cezar Preda, în tandem la conducerea partidului. Videanu, porumbelul mesager al păcii

 |  17:36
Blaga şi Cezar Preda, în tandem la conducerea partidului. Videanu, porumbelul mesager al păcii
Vasile Blaga şi Cezar Preda ar putea merge în tandem încompetiţia pentru şefia PDL: Blaga preşedinte, Preda, secretar general. „Buldogul”nu şi-a anunţat încă oficial candidatura, însă Adriean Videanu spune că,săptămâna viitoare, Blaga va elucida misterul.

Cezar Preda aanunţat că intenţionează să candideze pentru postul de secretar general alpartidului, dar dacă Gheorghe Flutur va dori aceeaşi funcţie, el se va retragede dragul liderului sucevean. Oricum ar fi, Preda spune că îl va susţine peBlaga la şefia partidului. „Eu îmi doresc să mă ocup de partid şi deorganizaţiile sale, dar dacă va candida şi Gheorghe Flutur pentru această funcţie,îl voi lăsa pe el”, a declarat democrat-liberalul. „Probabil după 16martie, se va decide echipa din spatele lui Vasile Blaga”, a mai declarat Preda,adăugând că încă nu a discutat cu alţi lideri de filială ce ar putea să-lsusţină pentru postul de secretar general.

Videanuvrea pace în partid

Prim-vicepreşedintelePDL Adriean Videanu a declarat şi el că în lupta pentru putere din PDL îl vasusţine pe Vasile Blaga, dar că îşi doreşte ca echipa să rămână unită dupăîncheierea competiţiei. „Blaga se bucură de oaudienţă foarte mare în interiorul partidului. Eu îl voi susţine pe VasileBlaga, dar ideea de echipă este foarte importantă în interiorul partidului.Dacă nu se ajunge la o soluţie, în care să se menţină unitatea partidului, celcare va pierde va fi militantul PDL”, a afirmat Videanu într-un interviuacordat hotnews.ro. El precizează că fostul ministru de interne îşi va facepublică în curând intenţia de a candida sau nu. „Dincâte stiu, Vasile va anunţa foarte clar în următoarele zile acest lucru,intenţia de a candida sau de a nu candida, intenţia o va face publică zileleurmătoare”, a mai declarat Videanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image