2017-01-24 03:10


Boc, ajutor din inima Europei

 |  19:24
Boc, ajutor din inima Europei

Venit tocmai de la Bruxelles, Wilfred Martens, preşedintele PPE, i-a oferit ieri lui Emil Boc o mână de ajutor: şeful popularilor europeni a fost printre cei care l-au felicitat pe premierul României pentru măsurile de austeritate luate. 

Weekend plin pentru PDL: democrat-liberalii întreţin zilele acestea la Palatul Parlamentului buna dispoziţie politică a întregului Partid Popular European (PPE). De joi până sâmbătă are loc ce-a de-a zecea Universitate de vară a popularilor europeni. Debutul dezbaterilor a fost marcat de un moment de solidaritate specifică membrilor aceleiaşi familii politice - Emil Boc a fost felicitat de preşedintele PPE pentru măsurile de austeritate luate. “Domnule preşedinte Băsescu, domnule premier Boc, vă apreciem pentru că, în ciuda Opoziţiei puternice din România, aţi reuşit să luaţi măsurile necesare pentru a combate criza economică. Ştim că măsurile luate nu sunt populare pe termen scurt, dar trebuie să luăm aceste măsuri şi să ne gândim mai departe de viitoarele alegeri. Aţi ştiut că singura soluţie va fi tăierea salariilor. Ştiu cât este de dificilă o astfel de decizie. Pentru PPE, PDL şi UDMR sunt parteneri de încredere la nivel european. În calitate de parteneri ai PPE e nevoie ca dumneavoastră să rămâneţi uniţi pentru a lupta împreună şi pentru a ne implementa valorile împreună”, a declarat ieri Martens.

Reuniunea grupului lărgit al PPE are loc între 22 şi 24 septembrie 2011 la Palatul Parlamentului. La eveniment participă atât preşedintele Băsescu, premierul Boc şi ceilalţi lideri ai PDL, cât şi liderii altor partide din familia europenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image