2017-01-23 04:48


Boc: Cei trimişi în judecată prin rechizitoriu al Parchetului vor fi suspendaţi din PDL

 |  19:51
Boc: Cei trimişi în judecată prin rechizitoriu al Parchetului vor fi suspendaţi din PDL

Preşedintele PDL, EmilBoc, a afirmat, vineri, la Ploieşti, că a decis să propună Consiliului Naţionalde Coordonare al PDL ca acei membri PDL care sunt trimişi în judecată prinrechizitoriu al Parchetului să fie suspendaţi din partid până la soluţionareadefinitivă în justiţie a situaţiei lor.

Prezent,vineri, la Ploieşti,la Conferinţa Judeţeană a PDL Prahova, liderul democrat-liberal Emil Boc aafirmat că nu este firesc ca, din cauza unor membri de partid care temporar auo problemă legată de respectarea legii, tot partidul să aibă de suferit.

Boc a spus că membriiPDL care au probleme cu legea trebuie să-şi rezolve aceste probleme"individual" şi apoi să revină "în echipă".

"Politica este unsport de echipă, nu este un sport de câştig individual. (...) Avem datoria săne gândim la ce e mai bine pentru partid", a spus Emil Boc.

În acest context,preşedintele PDL a afirmat că la viitorul CNC va propune adoptarea unei deciziiconform căreia membrii PDL care sunt trimişi în judecată prin rechizitoriu alParchetului să fie suspendaţi din partid până la soluţionarea problemelor.

Boc a spus că aceimembri de partid care îşi vor rezolva problemele "pozitiv" vor fireprimiţi în PDL cu braţele deschise.

Emil Boc a mai spus căla viitoarele alegeri interne din PDL vor fi discutate cele mai bune soluţiipentru partid, făcându-se abstracţie de persoane.

"Un partid nu arevoie să se uite la persoane când decide viitorul lui", a spus Bocprecizând că ar fi "absolut nemeritat" ca PDL să fie identificat cucorupţia, aşa cum încearcă unii să facă.

La Ploieşti, are loc vineri Conferinţa judeţeanăde alegeri a PDL Prahova, organizaţie condusă de preşedintele CamereiDeputaţilor, Roberta Anastase.

La evenimentparticipă, printre alţii, premierul Emil Boc, ministrul Administraţiei şiInternelor, Traian Igaş, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrulDezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Educaţiei, DanielFuneriu, liderul deputaţilor democrat-liberali Mircea Toader, precum şideputalul Sever Voinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image