2016-12-04 10:32

POLITICA


Boc dă vina pe Iliescu

 |  20:04
Boc dă vina pe Iliescu

Premierul Emil Boc nua rămas ieri dator criticilor venite din partea Opoziţiei şi a acuzat întermeni duri tentativa de coalizare a PSD, PNL şi PC. El le-a transmis acestoracă nu sunt altceva decât apărătorii sistemului gândit şi pus în practică depreşedintele de onoare al pesediştilor, Ion Iliescu. ”Salutnoua Alianţă politică: practic, aceasta este o alianţă care apără statul luiIon Iliescu, un stat greoi, obez, birocratic şi nereformat, de inspiraţiesocialistă. Ponta, Antonescu şi Voiculescu sunt adevăraţii apărători ai luiIliescu şi ai statului creat de domnia sa”, au fost săgeţile trimise cătreliderii Opoziţiei de premierul Boc. El a spus că un asemenea model de stat “s-adovedit falimentar”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
19 Ian 2011

Apai asta asa este. Cotetul legislativ construit de si pentru Vulpea arhitect Iliescu et co e principala piedica in calea reformarii Romanikai.Cuplat cu mintea de lemn a majoritatii politicienilor ne tine in loc de peste 20 de ani. La orice tentativa de a o lua pe drumul normalitatii se face o galagie imensa. O zi buna !
PISOI
20 Ian 2011

baiiiii. Sa-i pupati mana lui Iliescu ca altul ca el nu mai are Romania .Macar daca ati invata din diplomatia lui dar de voi lepre nu se leaga nimic , ca apa de broasca buahhhhhhhhh.Dupa 8 ani va doare de le . Va doare fiindca realizati ca are dreptate . Tu boc , boc, ce ai facut remarcabil in tara asta ptr ROMANI cum jalnic te exprimi, stii ce ai facut:VICTIME COLATERALE ale regimului de austeritate indreptat importiva tuturor celor care nu fac parte din spectrul PORTOCALIU .
PISOI
20 Ian 2011

Si te rog sa nu ieie exemplu de la eful tau sa-mi raspunzi ca am niste DOVEZI de le poti citi , nici tu , nici ai tai taci ca asa iti sta bine . Taci , asculta si executa scula nebuna si incapabila ce esti. VUVUZEAU COTROCENIULUI

Adauga un comentariu

Random image