2017-01-16 14:45

POLITICA


Boc dă vina pe Iliescu

 |  20:04
Boc dă vina pe Iliescu

Premierul Emil Boc nua rămas ieri dator criticilor venite din partea Opoziţiei şi a acuzat întermeni duri tentativa de coalizare a PSD, PNL şi PC. El le-a transmis acestoracă nu sunt altceva decât apărătorii sistemului gândit şi pus în practică depreşedintele de onoare al pesediştilor, Ion Iliescu. ”Salutnoua Alianţă politică: practic, aceasta este o alianţă care apără statul luiIon Iliescu, un stat greoi, obez, birocratic şi nereformat, de inspiraţiesocialistă. Ponta, Antonescu şi Voiculescu sunt adevăraţii apărători ai luiIliescu şi ai statului creat de domnia sa”, au fost săgeţile trimise cătreliderii Opoziţiei de premierul Boc. El a spus că un asemenea model de stat “s-adovedit falimentar”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
19 Ian 2011

Apai asta asa este. Cotet ul legislativ construit d e si pentru Vulpea arhite ct Iliescu et co e princi pala piedica in calea ref ormarii Romanikai.Cuplat cu mintea de lemn a major itatii politicienilor ne tine in loc de peste 20 d e ani. La orice tentativa de a o lua pe drumul nor malitatii se face o gala gie imensa. O zi buna !
PISOI
20 Ian 2011

baiiiii. Sa-i pupati man a lui Iliescu ca altul ca el nu mai are Romania .M acar daca ati invata din diplomatia lui dar de voi lepre nu se leaga nimic , ca apa de broasca buahh hhhhhhh.Dupa 8 ani va doa re de le . Va doare fiind ca realizati ca are drept ate . Tu boc , boc, ce ai facut remarcabil in tara asta ptr ROMANI cum jaln ic te exprimi, stii ce ai facut:VICTIME COLATERALE ale regimului de austeri tate indreptat importiva tuturor celor care nu fac parte din spectrul PORTO CALIU .
PISOI
20 Ian 2011

Si te rog sa nu ieie exem plu de la eful tau sa-mi raspunzi ca am niste DOVE ZI de le poti citi , nici tu , nici ai tai taci c a asa iti sta bine . Taci , asculta si executa scu la nebuna si incapabila c e esti. VUVUZEAU COTROCEN IULUI

Adauga un comentariu

Random image