2017-01-16 21:29

POLITICA


Boc, deschis către Opoziţie

 |  19:23
Boc, deschis către Opoziţie

Premierul Emil Boc a afirmat, marţi, că nu are nici o problemă să invite Opoziţia pentru negocieri şi discuţii. “Cu reprezentanţii Opoziţiei vom continua în zilele următoare. Va fi şi la nivel politic o sesiune extraordinară a Parlamentului. Am înţeles că s-a făcut această solicitare de convocare. (...) Vor continua şi acestea în zilele următoare”, a spus premierul. Întrebat dacă îi va invita el la discuţii sau aşteaptă invitaţii de la aceştia, Boc a răspuns: “Nu am nici un fel de problemă să-i invit şi eu”.

Partidul Democrat Liberal (PDL) a decis, luni, în Colegiul Director Naţional (CDN), să lanseze o campanie de dialog pe tema protestelor de stradă din Bucureşti şi din ţară, cu toate structurile importante ale societăţii civile, ale sindicatelor şi ale partidelor politice din Opoziţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu, la finalul CDN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOROMETE
18 Ian 2012

Cu siguranţă că, boc a rămas cu sechele de la căzătura luată la o em isiune difuzată în dire ct la tv. Altfel, nu se e xplică infantilismul de care dă dovadă. El şi toată gaşca portocalie ne cred oligofreni. Cu si guranţă, se înşeală amarnic. Din turnuleţele lor de fildeş în care se cred, ei în tembelism ul lor, sunt rupţi total de realitatea cruntă, d ureroasă, în care i-au adus pe românii de rând . Să negocieze ce ? Prob abil, iertată-mi fie exp resia, s-o dea la pace cu opoziţia, în sensul s -i invite la ciolanul pu terii şi pe ei, că de, 8 ani au cam sărăcit ş i-au cam ajuns la fundul sacului. În orice caz, g ata, este groasă şi cam greu să mai poată fi p ăcăliţi oamenii. Nu ma i ţine cu gargara politi că, a ajuns cuţitul la os.
GIGI
18 Ian 2012

Degeaba iesiti in strada sa faceti prapad,asta nu o sa duca la imbunatatire a calitatii poporului,fac eti doar rau acestei tari ,va chinuiti pe voi,si pe jandarmi,trebuie sa va a btineti de la distrugere. STOP VIOLENTEI !
ANDREI1983
18 Ian 2012

nu se rezolva nimik cu at ata violenta! trebuie sa se aseze la masa tratativ elor si sa gaseasca solut ii pasnice, ne-au ajuns d oua mineriade!
PITICI
18 Ian 2012

In ziua de azi lucrurile nu merg chiar bine dar av eam senzatia ca totusi su ntem pe drumul cel bun. C a tanar, incepusem sa am incredere in Guvernarea a ctuala si sa am din ce in ce mai multe perspective asupra viitorului meu. R efuz sa ies in strada, do ar pentru ca unii dicteaz a asta!!!
STEFAN82
18 Ian 2012

O noua zi in care niste o ameni n-au avut ce face a casa, unii au fost platit i, unii sunt membri de pa rtid si trebuie sa faca a sta, unii se simt prea bi ne in mijlocul protestelo r. Cand ii aud ca o sa st ea acolo pana o sa se rez olve problema...Sa stea m ult si bine! Nu asta este solutia! Urmeaza alegeri si totul se va putea rez olva prin vot in mod demo cratic si civilizat. Paca t ca unii nu inteleg asta si altii profita de pe u rma lor!Indiscutabil acum acesti manipulatori (USL ,PSD sau cum le mai spune zilele astea)nu doresc a ltceva decat sa profite d e pe urma doleantelor ace stor oameni….Trist dar adevarat!!!
IONELLL
18 Ian 2012

Rugaminte catre manifesta nti: Fratilor daca si azi iesiti la proteste si av eti chef de bataie cu jan darmii, nu mai distrugeti Centrul Vechi ca nu este a lui Basescu si nici al clasei politice.rusine v oua...Rusine Usl-ului ca va plateste sa iesiti in strada..... rusine rusine

Adauga un comentariu

Random image