2016-12-08 20:11

POLITICA


Boc, deschis către Opoziţie

 |  19:23
Boc, deschis către Opoziţie

Premierul Emil Boc a afirmat, marţi, că nu are nici o problemă să invite Opoziţia pentru negocieri şi discuţii. “Cu reprezentanţii Opoziţiei vom continua în zilele următoare. Va fi şi la nivel politic o sesiune extraordinară a Parlamentului. Am înţeles că s-a făcut această solicitare de convocare. (...) Vor continua şi acestea în zilele următoare”, a spus premierul. Întrebat dacă îi va invita el la discuţii sau aşteaptă invitaţii de la aceştia, Boc a răspuns: “Nu am nici un fel de problemă să-i invit şi eu”.

Partidul Democrat Liberal (PDL) a decis, luni, în Colegiul Director Naţional (CDN), să lanseze o campanie de dialog pe tema protestelor de stradă din Bucureşti şi din ţară, cu toate structurile importante ale societăţii civile, ale sindicatelor şi ale partidelor politice din Opoziţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu, la finalul CDN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOROMETE
18 Ian 2012

Cu siguranţă că, boc a rămas cu sechele de la căzătura luată la o emisiune difuzată în direct la tv. Altfel, nu se explică infantilismul de care dă dovadă. El şi toată gaşca portocalie ne cred oligofreni. Cu siguranţă, se înşeală amarnic. Din turnuleţele lor de fildeş în care se cred, ei în tembelismul lor, sunt rupţi total de realitatea cruntă, dureroasă, în care i-au adus pe românii de rând. Să negocieze ce ? Probabil, iertată-mi fie expresia, s-o dea la pace cu opoziţia, în sensul să-i invite la ciolanul puterii şi pe ei, că de, 8 ani au cam sărăcit şi-au cam ajuns la fundul sacului. În orice caz, gata, este groasă şi cam greu să mai poată fi păcăliţi oamenii. Nu mai ţine cu gargara politică, a ajuns cuţitul la os.
GIGI
18 Ian 2012

Degeaba iesiti in strada sa faceti prapad,asta nu o sa duca la imbunatatirea calitatii poporului,faceti doar rau acestei tari,va chinuiti pe voi,si pe jandarmi,trebuie sa va abtineti de la distrugere. STOP VIOLENTEI !
ANDREI1983
18 Ian 2012

nu se rezolva nimik cu atata violenta! trebuie sa se aseze la masa tratativelor si sa gaseasca solutii pasnice, ne-au ajuns doua mineriade!
PITICI
18 Ian 2012

In ziua de azi lucrurile nu merg chiar bine dar aveam senzatia ca totusi suntem pe drumul cel bun. Ca tanar, incepusem sa am incredere in Guvernarea actuala si sa am din ce in ce mai multe perspective asupra viitorului meu. Refuz sa ies in strada, doar pentru ca unii dicteaza asta!!!
STEFAN82
18 Ian 2012

O noua zi in care niste oameni n-au avut ce face acasa, unii au fost platiti, unii sunt membri de partid si trebuie sa faca asta, unii se simt prea bine in mijlocul protestelor. Cand ii aud ca o sa stea acolo pana o sa se rezolve problema...Sa stea mult si bine! Nu asta este solutia! Urmeaza alegeri si totul se va putea rezolva prin vot in mod democratic si civilizat. Pacat ca unii nu inteleg asta si altii profita de pe urma lor!Indiscutabil acum acesti manipulatori (USL,PSD sau cum le mai spune zilele astea)nu doresc altceva decat sa profite de pe urma doleantelor acestor oameni….Trist dar adevarat!!!
IONELLL
18 Ian 2012

Rugaminte catre manifestanti: Fratilor daca si azi iesiti la proteste si aveti chef de bataie cu jandarmii, nu mai distrugeti Centrul Vechi ca nu este a lui Basescu si nici al clasei politice.rusine voua...Rusine Usl-ului ca va plateste sa iesiti in strada..... rusine rusine

Adauga un comentariu

Random image