2017-01-23 16:42


Boc înţelege nemulţumirile românilor

 |  15:44
Boc înţelege nemulţumirile românilor

Premierul Emil Boc a afirmat, sâmbătă, că este convins de corectitudinea şi necesitatea măsurilor luate de Guvern în perioada de criză, cu toate că înţelege nemulţumirile celor care au ieşit în stradă în ultimele zile.

"Înţeleg nemulţumirile românilor, atât ca prim-ministru, cât şi ca om, pentru că am contact cu oamenii, ştiu ce înseamnă să ai greutăţi în aceste vremuri de criză economică. Sunt la fel de convins, împreună cu colegii mei, că măsurile au fost absolut necesare şi corecte. Fără ele, România s-ar fi scufundat din punct de vedere economic. (...) Noi, politicienii, preşedintele şi premierul, ne-am sacrificat imaginile, partidul şi-a sacrificat votul şi voturile pentru a găsi soluţii ca România să meargă mai departe", a explicat sâmbătă Emil Boc, aflat într-o vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti. 

Premierul a adăugat că "peste noapte nu se pot face minuni", subliniind necesitatea continuării trendului de creştere economică. "Una este să guvernezi într-o perioadă în care ai o creştere economică şi nu ştii ce să faci cu banii, cum a fost pe vremea lui Tăriceanu, alta este situaţia când a venit criza economică şi ştiţi greutăţile pe care le-am avut. (...) Cred că, dacă nu pierdem ce am câştigat - 2011 a fost an cu uşoară creştere economică -, dacă 2012 continuă această creştere economică, pe de o parte avem garanţia că această stabilitate economică pentru români înseamnă că suntem în afara oricărui risc de neplată a obligaţiilor sociale şi putem spera la mai bine în anii următori, dar peste noapte, nimeni nu poate face minuni", a precizat șeful Executivului.

Emil Boc şi-a exprimat speranţa ca Opoziţia să nu încurajeze violenţa pentru că ar face rău "ţării în primul rând", explicând că este un susţinător al "non-violenţei şi al dialogului", potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: Boc, nemulțumiri, români, protestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOHN
22 Ian 2012

WTF? Asta e tot ceea ce ce poate face Antonescu pentru Romania in cazul in care cade Basescu?? Sa stea o noapte nedormit? Astea sunt promisiunile lui pentru viitor?? Treziti-va la realitate oameni buni. Opozitia nu doreste decat sa puna mana pe guvernare. Nu au nici un plan pentru a imbunatati viitorul romanilor. Va luati pietre in cap in timpul protestelor fara a realiza nimic.
1946 SI 2012=DIKTATURA
22 Ian 2012

" E " cam multi DobiBoci=adepti bishnitzar de TroCoceni pe aici...Pute de cand deschizi Site-ul- a maro(BoK cu motz)
DIANA
22 Ian 2012

USLasii au dovedit ca sunt tradatori si nepasatori la problemele oamenilor: platesc cu 50 de lei persoane ca sa participe la protest, instiga la violenta si revolta. Iesiti voi afara din tara, javre ordinare!
ZICO
22 Ian 2012

uslul manipuleaza lumea prin mass-media!!!!...
MAX
22 Ian 2012

- USL a tot scos oamenii in strada si inca o sa scoata, nu inteleg de ce lumea apleaca urechile la ei, ma refer chiar si la membrii din partid, ei nu-si dau seama ca nu fac bine ce fac, nu fac bine tarii...
CAROL
22 Ian 2012

USLAsii sunt niste tradatori inapti care prin actiunile lor indeamna la rascoala nationala, fapt care contravine Constitutiei. Rusine sa va fie!.
ME
22 Ian 2012

sunt mahnit pentru situatia Romaniei, din cauza USL-ului trebuie sa sufere toti oamenii ca vor ei sa schimbe situatia tarii….prostii!!!! nu o sa schimbe ei situatia cu un circ tampit!
CORNEL
22 Ian 2012

cei care trimit oamenii in strada...ar trebui sa vina cu solutii… nu sa provoace scandaluri peste scandaluri
LECTURELU*
22 Ian 2012

Cat de disperati trebuie sa fie USL-ashii, daca pun asemenea specimene cu kile de fard pe fata, cu mintea dusa pe copca care apeleaza la prima femeie in stat, de parca ar fi la piatza "auzi Tantzoo, sa spui fai la barbatetu sa mai lase si pe Victoras al nostru, ca e mic si vai de el sa mai apuce si el din CIOLANUL de anul asta, ca nu se descurca saracutzu".
ANICA
22 Ian 2012

Acesti indivizi din USL nu au nicio solutie viabila la actuala criza, doar profita si incearca sa profite de proteste. Fripturisti.
INA
22 Ian 2012

usl…tradatorii neamului romanesc!!!...
RADU
22 Ian 2012

Asa zisa Opozitie sau USLasii stiu doar sa dea din gura, sa plateasca oameni care sa vina la proteste si sa provoace violente si alte asemenea.
SANDU
22 Ian 2012

uslul manipuleaza populatia prin toate mijloacele posibile…defapt ei sunt adevaratul rau din aceasta tara!!!!basescu a incercat doar sa ia anumite masuri pentru a evita intrarea intr-un colaps financiar, ca in cazul greciei,italiei, ungariei, portugaliei si altor tari care sunt in FALIMENT neoficial dar in curand isi vor anunta si falimentul oficial!!!,,,
NELA
22 Ian 2012

Nu ne trebuie alti demnitari.Cei actuali sunt buni,intr`adevar fac mici greseli dar aceste greseli sunt pentru ca tara sa functioneze in continuare si sa nu ajungem intr`un faliment total.
JIMMY
22 Ian 2012

Mitingul USL nu este despre libertatea romanilor, ci despre dorintele lui Victor Ponta si Crin Antonescu de a ajunge la putere.
LAURA
22 Ian 2012

Victor Pont nu uita Romania nu te va vota!
DANY G
22 Ian 2012

Mitingul pentru libertate organizat de USL a fost, în fapt, mitingul pentru libertatea de a folosi bugetul ţării după bunul plac. Mitingul USL nu este despre foamea de libertate, ci despre foamea politică a lui Victor Ponta şi Crin Antonescu
AL3X
22 Ian 2012

Opozitia ameninta stabilitatea Romaniei. Fara USL la guvernare! Fara probleme!
Random image