2016-10-21 23:25

POLITICA


Boc la Cotroceni. Băsescu va face declaraţii

 |  15:38
Boc la Cotroceni. Băsescu va face declaraţii

Prim-ministrul Emil Boc s-a întâlnit, dumincă, la palatul Cotroceni, cu preşedintele României, Traian Băsescu. Cel care a cerut întâlnirea a fost preşedintele.

Premierul a venit singur, fără a fi însoţit de vreun ministru sau alt demnitar. Potrivit Mediafax, discuţiile dintre premier şi preşedinte au fost legate de agenda curentă, îndeosebi de prezenţa misiunii FMI în România. Subiectul discuţiilor va fi dezvăluit, duminică, de Traian Băsescu, care face declaraţii publice la ora 16:30.

Premierul Boc a avut o prezenţă publică susţinută, în ultimele zile, activităţile sale fiind legate în special de coordonarea acţiunilor comandamentelor de iarnă.

Preşedintele Băsescu a avut şi el o prezenţă publică, în această săptâmână, când a susţinut o declaraţie de presă referitoare la protestele civice anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: traian_basescu, emil_boc, fmi, protesteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Transportatorii acuză “tertipurile” ASF și ameninţă cu noi proteste Scandalul de pe piaţa asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) părea că se... 04 Oct 2016 | (0)
Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)