2017-01-20 14:05

POLITICA


Boc nu are motive să îl sancţioneze pe Igaş

 |  14:49
Boc nu are motive să îl sancţioneze pe Igaş

Premierul Emil Boc a afirmat, sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului pentru situaţii de urgenţă, că nu are motive să îl sancţioneze pe ministrul Administraţiei şi Internelor pentru că ministerul pe care îl conduce îşi face datoria. La rândul său, Traian Igaş a spus că nu a făcut niciun moment declaraţia pentru care este criticat.

Boc a spus că nu ştie despre declaraţiile pe care le-ar fi făcut Traian Igaş potrivit cărora în iarna aceasta s-a anticipat că vor fi nămeţi mai mari decât în 1954. 'Să-şi facă datoria şi vieţile oamenilor să fie salvate. Eu nu ştiu la care afirmaţii faceţi referire pentru că ceea ce ne-a spus meteo s-a confirmat cu privire la viscol, cu privire la fenomenul poleiului, la menţinerea în continuare a vitezei viscolului. Nu văd ce motiv aş avea să iau decizi suplimentare pentru că ministerul îşi face datoria pe această temă', a declarat premierul.

Autorităţile îşi fac datoria în acest moment prin faptul că lucrează 24 de ore din 24, a subliniat Emil Boc. 'Asta este fişa postului şi a ministrului şi a prefecţilor şi a celorlalte autorităţi care trebuie să stea în aceste momente cu arma la picior în fiecare moment pentru a salva vieţile oamenilor. De asta sunt plătiţi, asta e meseria lor, nu este un lucru excepţional a-ţi face datoria, dar trebuie să fie oamenii potriviţi la locul potrivit, asta e altă problemă şi uneori mai sunt probleme, dar analizele se fac întotdeauna la final şi nu în timpul războiului', a adăugat primul-ministru.

Pe de altă parte, Igaş a spus că nu a făcut niciun moment acea afirmaţie. 'Presa, aşa cum ne-a obişnuit, de foarte multe ori pune în gura unor politicieni şi vorbe pe care nu le-au spus', a declarat acesta, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Emil_Boc, Igaş, sancţiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STEF
04 Feb 2012

trimite-l pe acest soldat prst acasa
PETRICA
04 Feb 2012

Igas a terminat armata tot la fara frcvena daca nu inseamna ca a fost numai la cules sfecla.
ANNE-MARIE
05 Feb 2012

Evident ca "nu are motive"sa-l demita! E ca si cand i s-ar cere lui Boc sa o demita pe Udrea! Tupeul este nemasurabil, ar trebui sa le fie macar rusine! Cum spunea Marian Petrache, aroganţa şi atitudinea de sfidare au culminat în ultima perioadă, când Băsescu şi PDL s-au "întors cu faţa către popor” doar ca să-l anunţe cu zâmbetul pe buze că i-a mai tăiat din salariu, din pensie, din alocaţiile pentru copii sau ajutoarele pentru persoanele cu handicap. Ne-am saturat de voi, pedelistilor!

Adauga un comentariu

Random image