2018-12-15 11:51


Boc: Televiziunile de atac ale mogulilor manipulează cu înverşunare orice poate fi pozitiv în ţară

 |  00:27
Boc: Televiziunile de atac ale mogulilor manipulează cu înverşunare orice poate fi pozitiv în ţară

Premierul Emil Boc adeclarat, sâmbătă, la o şedinţă a OT-PDL, că "televiziunile de atac alemogulilor manipulează cu înverşunare orice poate fi pozitiv în ţară",preşedintele PDL afirmând că acest lucru arată disperarea cu care este privitfaptul că partidul începe să adune capital politic.

" Vedeţi cu câtă forţă distructivăteleviziunile de atac ale mogulilor atacă orice semn pozitiv din economie. Vedeţicu câtă înversunare manipulează orice poate fi pozitiv cât de cât în aceastăţară, în aceste vremuri grele. De ce fac acest lucru? Pentru că ştiu că oricelucru bun se capitalizează la PDL şi lucrurile merg în această direcţie, asemnelor bune în economie şi că această gogoaşă înfuriată- alianţa socialistă,se dezumflă şi va pleca acolo unde îi este locul - în opoziţie. Acestaeste viitorul alianţei socialiste după 2012 - opoziţia", adeclarat Emil Boc.

El a criticat "manipularea cu ieşirea dinrecesiune" practicată, în opinia sa, de televiziunile de ştiri

"Cu câtă înverşunare încearcă să manipulezeoamenii, spunând dacă se iese din recesiune de ieri pe mâine, ar trebui să segăsească prosperitate pe stradă. A spus cineva aşa ceva vreodată, a spus vreun lider politic alRomâniei că a doua zidupă ce se va ieşi din recesiune va fi lapte şi miere pe stradă? Recesiunea e ochestiune tehnică, care înseamnă două trimestre de creştere economică şi estesemnul că lucrurile merg în direcţia creşterii economice. Este un simbolpsihologic în primul rând, că lucrurile au luat o turnură pozitivă. Dar, pentrua compromite o eventuală ieşire din recesiune, atunci când INS va da dateleoficiale, au încercat să decredibilizeze acest mesaj pentru oameni, acest semnpozitiv", a adăugat premierul.

Totodată, el a maispus că se ştie că rezultatele după un trimestru se anunţă de INS la un anumitinterval de timp. " Au încercat să manipuleze de peo zi pe alta ca şi cum ar trebui să curgă imediat lapte şi miere. Deciacest atac disperat al televiziunilor mogulilor îmi dă convingerea că suntem pedrumul bun. Nu ar fi atât de disperaţi dacă ar şti că PDL nu ar avea şanse săcâştige. Ştiu acest lucru şi de aceea vor fi tot mai disperaţi pentru a atacaorice semn pozitiv pe care economia l-ar arăta. Semnele au început săapară", a mai afirmat Emil Boc.

El a mai spus că evaluările au fost făcutede experţii FMI. "Noi am mers pe mâna experţilor", a punctatpremierul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...