BOC: Udrea câştigă alegerile din PDL
2018-08-19 16:30


BOC: Udrea câştigă alegerile din PDL

 |  18:54
BOC: Udrea câştigă alegerile din PDL

Elena Udrea pare a avea şanse mai bune în ziua votului pentru noul preşedinte al PDL, de la Convenţia Naţională, decât candidatul în exerciţiu, Vasile Blaga. Acesta este pronosticul pe care îl face fostul preşedinte al PDL Emil Boc.

„Am văzut unele afirmaţii ale colegilor mei cu privire la incorectitudinea desemnării unor delegaţi la Convenţie sau a nedesemnării unora în funcţie la apartenenţa la un grup sau altul de susţinători şi sper să fie rezolvate, pentru a elimina orice suspiciune. Avem nevoie de o Convenţie corectă şi legitimă. Ziua Congresului va fi extrem de importantă, prezentarea candidaţilor în faţa celor 5.000 de delegaţi va conta enorm cu privire la votul final din Convenţie. Din acest punct de vedere, Elena Udrea, venind ca şi challenger, venind din urmă, pare a avea şanse mai bune în ziua votului, faţă de candidatul în exerciţiu”, a spus Boc, citat de Madiafax.

Întrebat dacă prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la Convenţia PDL ar putea înclina balanţa în favoarea unuia dintre candidaţi, Boc a replicat: „Nu cred. Delegaţii vor asculta pe toată lumea şi vor lua o decizie în cunoştinţă de cauză. În cabina de vot nu e cu tine nici Udrea, nici Blaga, nici preşedintele organizaţiei. E foarte bună decizia de invitare a preşedintelui şi face parte din normalitate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-06-15

TAGURI: Boc, Udrea, alegeri, PDL, Conventie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...