2018-12-19 04:15


"Interimarul" Bogdan Stan a câștigat concursul pentru șefia ANI. Urmează să fie validat de către Senat

 |  11:51
"Interimarul" Bogdan Stan a câștigat concursul pentru șefia ANI. Urmează să fie validat de către Senat
Florentin Dincă

Bogdan Stan a câștigat concursul pentru funcția de președinte al Agenției Naționale de Integritate (ANI), el urmând a fi validat de către Senat. Stan ocupă în momentul de față postul de vicepreședinte al Agenției Naționale de Integritate, și a condus instituția ca interimar după demisia lui Horia Georgescu.

La concursul organizat de Consiliul Național de Integritate (CNI), Bogdan Stan a obținut cel mai mare punctaj la proba scrisă, 100 de puncte (maxim), iar la interviu a luat 96,41 puncte, plasându-se pe primul loc dintre cei șase candidați, care au fost Florica Dragomir, Ștefan Pavăl, Vasile Țiple, Ion Ionel Gârleșteanu și Liviu Partene. Ultimii doi nu au reușit să treacă de proba interviului, iar ceilalți au obținut punctaje mai mici decât Bogdan Stan, notează Agerpres. Aceasta a fost a doua procedură de selecție organizată de CNI pentru șefia ANI.

La concursul organizat în luna august, Bogdan Stan și ceilalți candidați nu a reușit să treacă de examenul scris.

Funcția de președinte al Agenției Naționale de Integritate a rămas vacantă în urma demisiei lui Horia Georgescu, trimis în judecată de DNA în dosarul ANRP.

Bogdan Stan lucrează la ANI din 2007, ocupând, pe rând, funcţiile de consilier personal la Cabinetul Preşedintelui, inspector de integritate, şef serviciu, director, iar din aprilie 2012 este vicepreşedintele agenţiei, potrivit Mediafax. El a absolvit, în 2005, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Titu Maiorescu" din Bucureşti, iar în 2010 a făcut un curs postuniversitar de securitate naţională la Academia de Informaţii a Serviciului Român de Informaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: bogdan stan, ani, concurs, presedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NELU STIUCA
28 Noi 2015

Existenta in Ro a institutiei ANI demonstreaza sau confirma neputinta (INCOMPETENTA) statului roman, in coparatie cu alte state ale UE , de a stavili sau combate IMORALITATEA sau marele flagel care se numeste CORUPTIE si echivaleaza ca insemnatate in contacararea fenomennului denumit LIPSA de INTEGRITATE cu zicala "influenta razelor de luna asupra galosilor de guma" demonstratie care se face pe un consum bugetar insemnat. ANI este de multe ori acuzata public de atitudine selectiva in depistarea si instrumentarea unor cazuri. Atributiile ANI (institutie care are caracteristici functionale BA administrative, BA judiciare) in lumea civilizata dominata de rationalitate sunt executate de catre FISC si de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE . FISCUL este cea mai eficienta si exigenta autoritate de stat ce exercita fara scrupule asupra tuturor persoanelor juridice sau fizice (cetatenilor sai) masuri exigente de recuperare a oricarui prejudiciu, indiferint de cauza producerii lui sau neplata vreunui impozit. Obama nu si-a putut numi doi coechipieri, consilieri-experti, la presedentie pentru ca in cazierul lor fiscal aveau mentiuni facute pentru intirzierea cu citeva luni a platii unui impozit anual de 300 dolari, in timp ce in Romania unii asa zisi demnitari sau politruci IMPOSTORI nu numai ca nu platesc impozitele si taxele anuale, dar nici cheltuielile cu utilitatile (apa, caldura, canal, gaze, electricitate, cablu TV, Net, etc) de la numeroasele lor imobile dobintite in cele mai multe cazuri in mod fraudulos. Cazurile de INCOMPATIBILITATE si CONFLICT de COMPETENTA in statele civilizate sunt prevazute clar si concis de lege in CODURILE ETICE ale fiecarei institutii, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice . FAPTELE comise de angajati, indiferent de functie sau grad profesional sunt, constatate de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE desemnat de adunarea generala a fiecarei institutie, unitati economice cu capital de stat sa
AMERICANUL
28 Noi 2015

FAPTELE comise de angajati ce au cometente publice , indiferent de functie sau grad profesional sunt, constatate de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE desemnat de adunarea generala a fiecarei institutie, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice si TOATE acestea sunt sanctionate in mod riguros si obiectiv de catre JUSTITIE si de COMISIA de DISCIPLINA a fiecarei entitati mentionate. Avind in vedere diversele cai si mijloace prin care se manifesta IMORALITATEA si INCOMPETENTA de 26 ani in domeniile mentionate se poate concluziona ca cele doua cauze principale au contribuit in mod neasteptat la compromiterea totala a sistemului politic instalat dupa 1989, la deteriorarea relatiilor de incredere ale Romaniei cu statele lumii, distrugerea industriei, turismului si agriculturii, decaderea sistemului de educatie si sanatate si la banalizarea sistemului de justitie, de aparare si ordine publica precum si la cresterea fara nici o justificare a datoriei externe a tarii. Lipsa de performanta existenta in organizarea si functionarea statului roman poate conduce sigur, in cel mai scurt timp, la FALIMENT NATIONAL.
Random imageUltimele stiri


loading...