2019-05-19 16:46


UPDATE. BOMBĂ. Baronul PSD de Caraş-Severin şi alţi trei deputaţi şi-a dat DEMISIA din partid şi au trecut la PRO România

 |  14:42
UPDATE. BOMBĂ. Baronul PSD de Caraş-Severin şi alţi trei deputaţi şi-a dat DEMISIA din partid şi au trecut la PRO România

Un deputat cu ştate vechi în PSD a anunţat, luni, pe Facebook, că şi-a dat demisia din partid şi-a depus adeziunea la PRO România. Este vorba de Ion Mocioalcă, cel care a făcut parte timp de 24 de ani din formaţiunea social-democrată.

UPDATE 15.11 Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă că, alături de Ion Mocioalcă, alţi trei deputaţi PSD s-au alăturat formaţiunii PRO România. Echipa s-a mărit cu oameni "care nu pot fi cumpăraţi sau speriaţi", anunţă Ponta.

"Deputatii Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci sunt oameni alături de care am muncit în perioada guvernării 2012-2015 şi alături de care am promis în Campania din 2016 că vom continua politicile de dezvoltare, educaţie, sănătate, agricultură, infrastuctură", scrie Ponta pe Facebook, concluzia sa fiind că, "din păcate, PSD a fost confiscat de un grup infracţional care duce ţara în dezastru, iar PRO România este alternativa la PSDragnea şi PNLOrban", a scris fostul premier.

„După 24 de ani de politică activă, de valori susţinute, de victorii şi înfrângeri, în şi pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaţionistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta. Eu prefer să menţin acelaşi drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum. Eu vreau să merg în continuare într-un partid social democrat european, pro-american, preocupat de agenda românilor şi nu de răfuieli politice şi de agende personale”, a precizat Ion Mocioalcă.

El le-a cerut să „nu se caute explicaţii în ocultele statului paralel, în false dosare celor care se vor supăra de acest gest politic”. „Le sugerez tuturor celor care se vor supăra de acest gest politic, să nu caute explicaţii în ocultele statului paralel, în false dosare, în vanităţi rănite sau în lupte politice trecute sau prezente. Să caute explicaţii în viitor, în ceea ce se construieşte astăzi în PSD şi pe lângă PSD. Să se gândească bine la experienţa altora care s-au crezut nemuritori şi s-au jucat iresponsabil cu puterea, ajungând în final victimele propriei lor puteri.Sunt mai mult decât convins că majoritatea zdrobitoare a colegilor mei îmi împărtăşesc opiniile şi valorile. Poate nu au încă determinarea şi curajul unui gest în acest sens. Sunt foarte convins că viitorul foarte apropiat ne va aduce într-un fel sau altul din nou împreună.”, a subliniat Mocioalcă, care a continuat atacând PSD: „Mai ales din partea unor persoane care nu au fost alături de noi atunci când treceam prin cele mai cumplite momente. Este nedrept şi umilitor ca eu, asemenea unor alţi colegi ai mei din PSD, să aşteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puşi în discuţie şi judecaţi de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte.Aceasta stare de fapt o consider umilitoare şi intolerabilă! Dar în politică înfrângerile sunt, câteodată, mai valoroase decât victoriile, iar victoriile pot fi calea către înfrângeri dramatice.”, a mai spus Mocioalcă.

Acesta a anunţat că se va “transfera” la partidul PRO România. „Având în vedere toate cele de mai sus, precum şi multe altele, mi-am depus demisia din PSD şi adeziunea la grupul parlamentar în care regăsesc valorile pe care le-am susţinut şi le susţin în continuare. La PRO România. Voi fi în politică şi voi face politică aşa cum ştiţi că s-a întâmplat în ultimii 24 de ani şi voi încerca la fel de mult să nu dezamăgesc”, a conchis Ion Mocioalcă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-03

TAGURI: psd, ioan mocioalca, baron, caras severin, demisie, pro romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Dec 2018

CIND ERA LA PSD NU ERA BARON ? SARACU CE NEMINCAT ESTE
Random imageUltimele stiri


STARBAG