2019-05-25 08:18


BOMBĂ. Fiul unui celebru primar PSD-ist din Teleorman s-a înscris în PARTIDUL lui Dacian Cioloş

 |  15:05
BOMBĂ. Fiul unui celebru primar PSD-ist din Teleorman s-a înscris în PARTIDUL lui Dacian Cioloş

Băiatul primarului PSD-ist din Roşiorii de Vede (judeţul Teleorman), Iulian Cîrciumaru, s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş, afirmând că până acum nu a împăcat convingerile sale politice cu cele ale tatălui său.

Valerică Cîrciumaru, tatăl lui Iulian, este primar ales pe listele PSD Teleorman în oraşul Roşiorii de Vede din Teleorman. Despre tensiunile dintre cei doi se discută de mulţi ani în judeţ, însă până acum niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze subiectul.

"Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcţionează nu doar pentru electorat, dar şi pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem weekenduri şi concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinţii mei sunt şi bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele şi planurile mele şi ale surorii mele, samd. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic.", a declarat pentru Mediafax Iulian Cîrciumaru.

Întrebat de ce a ales partidul lui Dacian Cioloş, Iulian Cîrciumaru a spus că se simte legat de valorile oamenilor din partid şi a perceput o deschidere asumată către antreprenoriat şi mediul de afaceri românesc.

Tatăl său nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-30

TAGURI: primar, psd, rosiorii de vede, teleorman, partid, dacian ciolos, inscris
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MURES
31 Dec 2018

La ce moaca are si cat e de destept numai la ciolos era bun Adica nu '' A IMPACAT'' convingerile politice ale tatalui sau Probabil a vrut dobitocul sa spuna ca nu A IMPARTASIT sau NU A FOST DE ACORD CU IDEILE POLITICE ALE TATALUI .Alta loaza care nu stie vorbi romaneste dar la ciolos care e la fel de intelligent o sa ajunga si el sa mozoleasca un ciolan
ANONIM
31 Dec 2018

Psd reprezinta trecutul rusinos si pagubos al Romaniei. Tinerii sa se implice in politica progresista care reprezinta VIITORUL nu in mizerii populiste si ultrnationaliste ca aceasta organizatie mafiota numita psd. Dacian Ciolos este un tip școlit , poliglot si cu experienta in politica europeana.Are ce invata orice tanar doritor de a face politica.
Random imageUltimele stiri


STARBAG