2017-01-18 20:16

POLITICA


Britanicii recrutează spioni online

 |  18:36
Britanicii recrutează spioni online

Serviciile de securitate britanice au iniţiat o campanie de recrutare online, în urma căreia aplicanţii care vor trece cu succes un test de 15 minute vor fi chemaţi la interviuri de angajare, relatează „Daily Mail”.

Unul din scopurile MI5, aşa cum este cunoscut serviciul secret britanic, îl constituie ameliorarea imaginii instituţiei, prezentată într-un stil înfricoşător în mai multe programe şi seriale televizate. Aplicanţii se vor confrunta cu informaţii regulate pentru un ofiţer de securitate.

În acest caz, un număr de spioni străini care activează la Londra au primit ordin de a părăsi imediat ţara, în circumstanţe suspicioase, iar MI5 încearcă să afle dacă acest lucru poate periclita securitatea naţională. Aplicanţii vor primi dosarele a doi agenţi, informaţii de la un spion sub acoperire, precum şi articole din presă şi rapoarte ale poliţiei. Aceştia vor trebui ulterior să răspundă la patru întrebări, iar cei care vor obţine cele mai bune scoruri, vor avea şansa de a deveni spioni adevăraţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: campanie MI5, spioni britanici, recrutare spioni, scenariu MI5Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image