2019-02-21 13:55


Bușoi, atac la Firea: ”Un pesedist pe care l-au lăsat nervii”

 |  15:47
Bușoi, atac la Firea: ”Un pesedist pe care l-au lăsat nervii”

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, susţine că declaraţia Gabriele Firea, potrivită căreia 95% dintre cei care protestează în stadă nu au citit ordonanţa despre codurile penale, este tipică pentru un „pesedist pe care l-au lăsat nervii” şi nu face decât să toarne gaz pe foc într-un context social deja foarte tensionat

„Declaraţia dnei Firea despre faptul că 95% dintre oamenii care protestează nu au citit textul ordonanţei pentru care cer abrogarea, este o declaraţie tipică de pesedist pe care l-au lăsat nervii, un fel de «măi animalule» în varianta 2016”, a afirmat Cristian Buşoi acuzând PSD că „aproape că vrea să-i trateze cu un dos de palmă pe românii care nu iubesc partidul suficient încât să se lase minţiţi”.

Buşoi i-a cerut Gabrielei Firea să facă public studiul pe care l-a invocat în sprijinul afirmaţiilor ei „pentru a nu părea total penibilă” şi să evite declaraţiile care pot tensiona şi mai mult situaţia.

„În loc să vorbească printre dinţi şi să mârâie la oamenii care protestează în frig de zile întregi pentru ca în România să devină o ţară normală în care se respectă nişte reguli, dna Firea mai bine ar înţelege că are o responsabilitate politică şi că trebuie să accepte că politicienii nu trebuie să fie deasupra legii. În loc să toarne gaz pe foc cu declaraţii iresponsabile, dna Firea poate să propună partidului din care face parte să anuleze ordonanţa de urgenţă şi să pornească o dezbatere în Parlament, pentru că acolo este forul instituţional legitim unde se poate purta o discuţie transparentă despre modificări care afectează societatea românească”, a conchis Cristian Buşoi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-04

TAGURI: cristian busoi, pnl, ordonanta, proteste, gabriela firea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NESIMțIRE
04 Feb 2017

Busoi,zi mersi că nu ai ajuns primarul București ....Ce făceai acum ,că a venit căldura ,,,,,,, TE-A PLIMBAT GROFUL,,,AI STAT LA FUNDUL LUI ....ASTA E POLITICA ....UNI TE FOLOSESC PE ROL DE PAPUSA... SI VORBA SLOGANULUI DIN PIATA ........A VENIT CALDURA......
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...