2018-10-18 03:57


Cadoul lui Ponta de ziua lui Băsescu: Nimic

 |  19:25
Cadoul lui Ponta de ziua lui Băsescu: Nimic

Forfotă mare pe scena politică. Vineri, preşedintele Traian Băsescu împlineşte 60 de ani, iar politicienii se întrec deja în urări.

Foarte straniu, Elena Udrea a lăsat să se înţeleagă că n-ar fi ştiut că vineri e ziua preşedintelui Băsescu. "E ziua preşedintelui?", s-a mirat Udrea după ce jurnaliştii au întrebat-o ieri ce cadou i-ar face mentorului ei. Încercând să găsească totuşi un răspuns referitor la cadou, Udrea a inventat pe loc un răspuns din manualele de politică: "Noi, cei de la Guvern, cred că putem gândi un buget rezonabil, cu un deficit redus, aşa cum îşi doreşte preşedintele". Reamintim, coperta revistei “Tabu” pe luna noiembrie o prezintă pe Elena Udrea într-o postură foarte provocatoare, îmbrăcată într-o rochie de latex.

La rândul ei, o altă “ucenică” a şefului statului, ne gândim aici la Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat, că-i va transmite preşedintelui cu ocazia zilei de naştere a acestuia multă putere, sănătate şi la mulţi ani. Sec şi politically correct.

Pe de altă parte, Victor Ponta, liderul Opoziţiei,spune că nu are ce să-i ureze adversarului său politic. Explicaţia: nici şeful statului nu i-a urat nimic de ziua sa. În citat exact: “Ceea ce mi-a urat şi dânsul mie. Adică, nimic!”, a declarat preşedintele PSD.

Agenţia Agerpres informează că parlamentarii PDL au fost invitaţi să participe, joi, începând cu ora 12.00, la o întâlnire informală cu preşedintele Traian Băsescu.

Potrivit surselor agenţiei, întrevederea ar urma să aibă loc la Vila Lac 2, fiind prilejuită de împlinirea, vineri, de către şeful statului a vârstei de 60 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...