2018-12-16 06:19


Călin Popescu Tăriceanu: Cine critică guvernarea mea nu are nicio ruşine în a-și asuma rezultatele acesteia

 |  12:38
Călin Popescu Tăriceanu: Cine critică guvernarea mea nu are nicio ruşine în a-și asuma rezultatele acesteia

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a precizat duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că cei care critică guvernarea sa nu au avut și nu au nicio rușine în a își asuma rezultatele acesteia. Acesta susţine că marea problemă a României a fost anul 2009 când o criză politică perpetuă, întreținută de Traian Băsescu, a blocat orice strategie a ţării care ar fi securizat creșterea economică.

"Cei care critică guvernarea Tăriceanu nu au avut și nu au nici o rușine în a își asuma rezultatele acesteia: investiții străine record, creștere economică, creșteri de salarii și pensii. Aud voci care încearcă să explice cum creșterea economică mult prea accelerată din perioada 2004-2008, a adus criza în 2010. În primul rând, marea problemă a României a fost anul 2009 când o criză politică perpetuă, întreținută de Traian Băsescu, a blocat practic orice strategie a României care ar fi securizat creșterea economică și care ar fi limitat efectele crizei. Nu trebuie să repetăm aceleași greșeli și îi văd pe unii pregătiți să sacrifice un Cod Fiscal de care România are nevoie, în numele unor interese politice de moment și în numele luptei pentru putere", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul a amintit cum în septembrie 2009, preşedintele de la acea vreme, Traian Băsescu lăuda și își asuma rezultatele guvernării Tăriceanu.

Traian Băsescu a declarat, luni, că responsabilitatea pentru stabilitatea fiscal-bugetară a României este zero la oamenii politici. Fostul preşedinte a susţinut că "teoria lui Tăriceanu este reimplementată acum de Ponta", iar "2017 va fi anul 2010 al crizei profunde, cu o țară destabilizată economic".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-09

TAGURI: calin popescu tariceanu, critica, guvernare, rusine, asuma, rezultat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
09 Aug 2015

AHHH....LIBERALUL-MINUNE...ASA DE LIBERAL CA S-A ZGARIAT PE FATZA SI SE VEDE VOPSEAUA MARCA P-S-D....DE FAPT F-S-N...EXPLICA OAMENILOR CA TE-AI CERTAT CU UDREA CA VROIATI AMANDOI SA CARATI GEAMANTANUL CU SPAGA DE LA ALRO..STII CARE E PROBLEMA TA...CA NU PRICEPI SITUATIA...ECONOMIA DE PIATA FACUTA CU BEIZADELE SUB ACOPERIRE ESTE NOCIVA PENTRU POPORUL ROMAN...CARE E DIFERENTA INTRE CEI CA TINE SI SORIN OVIDIU VANTU....SAU VIDEANU?...EU NU VAD NICIUNA..ROBIN HOOD CARE FURA DE LA SARACI SI DUCE BANII LA MONACO LA RULETE....ESTI BUN DE CRUPIER...SAU CONTABIL PENTRU MAFIOTI...DON CORLEONE....
Random imageUltimele stiri


loading...