2018-12-16 04:18


Călin Popescu Tăriceanu: Dacian Cioloş este un om de calitate

 |  13:34
Călin Popescu Tăriceanu: Dacian Cioloş este un om de calitate

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi, referitor la informaţiile potrivit cărora Dacian Cioloş ar putea fi nominalizat premier de către preşedintele Klaus Iohannis, că acesta a devenit comisar european cu sprijinul său, nu al lui Traian Băsescu. Tăriceanu a ţinut să precizeze că Cioloş este „un om de calitate".

"Pe Dacian Cioloş l-am cunoscut bine în perioada în care am lucrat împreună. Contrar lucrurilor care s-au vehiculat în spaţiul public, am să vă spun că, după o discuţie prealabilă cu el, am hotărât - pentru că eu aveam această responsabilitate a propunerii comisarului european din partea României şi nu preşedintele de atunci, cum încearcă să acrediteze ideea - am făcut această discuţie cu domnul Cioloş şi am pregătit terenul, politic vorbind", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Mediafax.

Preşedintele ALDE a refuzat să comenteze direct informaţiile privind o eventuală nominalizare a lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier.

"Este un om de foarte bună calitate, dar lucrul acesta nu a fost discutat cu preşedintele, cel puţin de către noi", a precizat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: calin popescu tariceanu, dacian ciolos, om, calitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Noi 2015

INGINERUL agronom HORTICOL Dacian Cioloș este de nivel SUBMEDIOCRU si nepotul lui VIRGIL ARDELEAN zis VULPEA fost sef la DOI SI UN SFERT al MAI, care dupa trecerea in rezerva EL a devenit omul de casa a LUI Ion TIRIAC-pribeagul cu ajutorul lui IOAN RUS de la Cluj. Relatiile de lansare a HORTICULTORULUI in functiile inalte din CV se datoreaza si sunt strunite de TIRIAC afaceristul MAFIOT din Ro.
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2015

@ANONIM>>>>HA HA...DE CATE ORI AM ZIS CA NE CONDUC SECURISTII DACA PRIMEAM CATE UN LEU ERAM ACUM MILIONAR....PAI DUPA 1989 AM AVUT CATEVA PERSONAJE CHEIE BAGATE PE GAT DE "REVOLUTIA" TIP LOVITURA DE STAT>>>>>ILIESCU(IMPREUNA CU GASHKA LUI DE SECURISTI) SI BRUCAN(IMPREUNA CU GASHKA LUI DE VALUTISTI-DIE ACTIVI LA F-M-I) ACUM SE STIE CHESTIA ASTA...DACIAN CIOLOS ESTE PENTRU JOHANNIS UN FEL DE STOLOJAN SAU PETRE ROMAN PENTRU ILESCU>>>>NU CA AR VREA JOHANNIS SA FIE PE LINIA ILESCU....DAR ASA ESTE CONSTRUIT PARLAMENTUL,PE STRUCTURA F-S-N DIN 1989......VEZI CE ESTE PSD,ALDE,SI RESTUL DE PARTIDE...TOTI PROVIN DIN PCR-FSN...CU LEGATURI EXTREM DE STRANSE CU EX-SECURITATEA DIE-SIE-SRI SI CINE CONSTRUIT SISTEMUL PUNANDU-L PE ISARESCU AGENT DIE-SIE IN FRUNTEA CELORLALTI A VRUT SA-L PERPETUEZE LA INFINIT,INDIFERENT CE PARTID ALEGI TOT AIA SA FIE...BAIETII DE LA DIE-SIE CARE FAC JOCURILE FMI SI ALE MULTINATIONALELOR.....AM IMPRESIA CA MULTI AU INTELES CA ACEESI PLACA DE PATEFON CANTA NONSTOP DIN 1989......S-A SCHIMBAT DOAR PRESEDINTELE..POATE APARE ALTCEVA DUPA ALEGERILE PARLAMENTARE...EXACT CUM CEREA STRADA...ALTI POLTICIENI NU TOT ACTIVISTII SEKU DIN 1989
Random imageUltimele stiri


loading...