2018-12-14 19:13


Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru români cu ocazia noului an

 |  11:58
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru români cu ocazia noului an

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis românilor un mesaj de Anul Nou, pe care îi îndeamnă să privească cu încredere în anul 2016. Senatorul şi-a exprimat speranţa că noul an va fi mai bun şi mai prosper.

„Dragi români. La trecerea dintre ani, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune, urări de sănătate, bucurie şi speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a ţinut să precizeze că îi admiră pe români pentru că au avut puterea să treacă peste problemele anului 2015 cu mult curaj.

"Uitându-ne în urmă, anul pe care îl încheiem a fost unul dificil, însă ne dă motive să fim optimiști că în 2016 vom începe să culegem roadele deciziilor pe care le-am luat în acest an. Trebuie să ne uităm înapoi la anul 2015 cu recunoștință pentru că, deși încercările au fost mari, cu toții am avut curajul și determinarea să le depășim", a afirmmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Ne așteaptă un An Nou plin de provocări și de momente importante, dar am încredere că poporul român va reuși, ca întotdeauna, să treacă peste orice obstacol. Vă doresc tuturor un an nou mai bun, cu realizări pe măsura dorinţelor şi aspiraţiilor pe care le aveți. Fiecăruia vă urez multă fericire şi prosperitate într-o Românie puternică şi respectată! La mulți ani!", a subliniat Călin Popescu Tăriceanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-01
Citeste si:
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis şi al premierului Dacian Cioloş de Anul Nou
Ce le transmite Traian Băsescu românilor în noul an. Mesajul fostului preşedinte
Mesajul lui Victor Ponta pentru cei care cred că 2016 va fi un an bun, care va îndrepta greşelile din 2015

TAGURI: calin popescu tariceanu, mesaj, romani, nou, an
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MESAJ PT. TINE:
03 Ian 2016

PUȘCĂRIA SĂ TE MĂNÂNCE!
Random imageUltimele stiri


loading...