2017-01-22 03:58

POLITICA


Călin Georgescu, viitorul premier (surse)

 |  13:42
Călin Georgescu, viitorul premier  (surse)

Călin Georgescu va fi viitorul prim-ministru al României, potrivit unor surse din Partidul Democrat Liberal. "Biroul Permanent Naţional al PDL a decis să susţină desemnarea unui premier tehnocrat, ", a declarat luni purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

Cine este Călin Georgescu

·        Este reprezentant al Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma şi Preşedinte al Boardului Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena.

·        În 2010 a fost numit Raportor special ONU pentru efectele adverse ale transportului de produse şi deşeuri toxice şi periculoase asupra realizării drepturilor omului.

·        Este director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă din România.

·        Este doctor în pedologie din 1999.

·        A fost secretar general în Ministerul Mediului şi director al Direcţiei Organizaţii Economice Internaţionale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

·        S-a născut la Bucureşti, la 26 martie 1962.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: calin_georgescu, premier, prim-ministru, pdl, tehnocratComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIA
06 Feb 2012

nu cred ca poporul roman mai vrea guverne de acest gen...sa se termine odata, prea multa umilinta...prea multa saracie... SA NU SE MAI ROTEASCAAAAAAAAA...AJUNGEEEEEE...dar lor nu le ajunge. VREM O SOCIETATE NORMALA, ASEZATA, NIMIC MAI MULT...

Adauga un comentariu

Random image