2018-12-17 21:25


Cameră. Regulament nou

 |  19:58
Cameră. Regulament nou

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 215 voturi pentru, 8 împotrivă şi 97 abţineri, modificarea regulamentului propriu care stabileşte, între altele, că revocarea preşedintelui Camerei se face la propunerea liderului de grup din care face parte, prevedere criticată de liberali.

Anterior, în luna martie, modificarea regulamentului Camerei fusese respinsă de Camera Deputaţilor, reprezentaţii PNL criticând prevederea privind revocarea preşedintelui Camerei, dar şi reglementările referitoare la imunitatea deputatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: camera, regulament, camera, deputatilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Mai 2015

Daca pt presedinte TARII , din ratiuni elevate s-a prevazut in legislatie doar doua mandate este normal ca si ceilalti alesi (presedinti de consilii locale si judetene, primarii, consilierii, liderii de sindicat, etc) sa aiba dreptul la cel mult doua mandate si sa fie desemnati din doua tururi de alegeri nu din unul, ca altfel se ajunge la baronizarea locala excesiva si la dictatura pluralista. LA romani nu poate invinge ratiunea si normalitatea din cauza lacomiei, prostiei, rautatii, ticalosiei, golaniei, etc
Random imageUltimele stiri


loading...