2019-01-20 07:26


Campanie electorală. ALDE, flash-mob la nivel naţional

 |  14:41
Campanie electorală. ALDE, flash-mob la nivel naţional

ALDE a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că va marca începerea campaniei sale electorale pentru alegerile parlamentare printr-un flash-mob la nivel naţional, unde militanţii ALDE "vor reda harta judeţului creată din oameni".

"Acţiunile vor fi organizate în fiecare reşedinţă de judeţ, într-o locaţie reprezentativă pentru oraş. Filialele ALDE vor crea un flash-mob prin care vor reda harta judeţului creată din oameni. Scopul acestei acţiuni este de a marca lansarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din luna decembrie", se spune într-un comunicat al ALDE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: campanie, electorala, alde, flash, mob, nivel, national
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Noi 2016

Aceste slugi ale mafiei pesediste au listele incarcate de penali si de borfasi certati cu legea.De unde are bani aceasta mini organizatie mafiota pentru campanie electorala ?Poate va raspunde tariceanu la DNA acestei intrebari.
ANONIM
12 Noi 2016

Pentru NORMALIZAREA vietii publice in Ro CAMPANIA electorala ce urmeaza TREBUIE SA SE REFRE LA CATEVA ASPECTE: 1- CA CEI CE AU MAI MULT DE DOUA MANDATE SA NU MAI PRIMESCA VOTURI PENTRU A AJUNGE IN PARLAMENT; 2- PENALII, PUSCARIASII , CEI CU DOSARE AFLATE PE ROL SAU IN CERCETARE SA NU FIE VOTATI PT PARLAMENT; 3- CEI CARE AU DECIS DITRUGEREA RO SA NU MAI AJUNGA IN PARLAMENT ADICA CEI CE-SI AU RADACINA IN FSN-ul CARE A DAT LOVITURA DE STAT IN DEC 1989 SI APOI IN NUMELE INOIRII CLASEI POLITICE SAU A PRTIDELOR ISTORICE AU INFIINTAT ALTE FORMATIUNI CARE SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA. 4- PT ELIMINAREA MAFIOTISMULUI DIN POLITICA LISTELE CU CANDIDATI CARE NU AU LEGATURI CU ZONELE PT CARE CANDIDEAZA SA NU FIE VOTATE.
PATRIOT
12 Noi 2016

Doi milogi la poarta pdsr-ului.
Random imageUltimele stiri

loading...