2019-02-20 19:41


Câmpanu îi cere demisia lui Oprea

 |  20:14
Câmpanu îi cere demisia lui Oprea

Fostullider al grupului UNPR din Senat, Liviu Câmpanu, i-a cerut ieri demisiaministrului apărării, Gabriel Oprea, acuzându-l că a dat dovadă de“slugărnicie” şi a acceptat bugete ridicole pentru ministerul pe care îlconduce. “Un ministru care pe timpul mandatului său de un an înregistrează maibine de un sfert din numărul deceselor din rândul armatei din ultimii 20 deani, putem spune că are şi ghinion. Vorbim aici de înzestrarea învechită şidefectuoasă a armatei, de bugetul redus al acesteia, dar putem vorbi şi deslugărnicia unor minişti care acceptă bugete ridicole pentru Armata Română, înloc să-şi dea demisia de onoare”, scrie Câmpanu pe blogul său. El îl acuză peministru Oprea că are legătură cu anumite “servicii” şi că le foloseşte peacestea în scop personal. Liviu Câmpanu este senator independent, el candidând laalegerile parlamentare din partea PNL, după care a trecut la partidul format deGabriel Oprea - UNPR. După ce a votat moţiunea de cenzură a Opoziţiei, generalull-a exclus din partid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FURDUI
07 Dec 2010

Da, musiu Campane, bine ca ai fost corect cu Oprea si ai spus un an de mandat. Altii ce au facut in ceea ce priveste inzestrarea pe intreg mandatul lor? Daca credeti ca un ministru decide singur in ceea ce priveste inzestrarea, va inselati amarnic.
PICURE
07 Dec 2010

Domnule „independent” Campanu, dar de Humvee americane, primite de romani gratis, ce ziceti? Nu pe mandatul lui Oprea au fost primite. Nu o fi fost meritul lui, sa zicem integral, dar tot pe mandatul lui a fost. Nu?
LOGAN
07 Dec 2010

unii nu stiu sa piarda frumos. este si exemplul lui geoana de astazi, de pe propriul blog. cat il priveste pe campanu, la el strugurii sunt acri.
SILE2
07 Dec 2010

Chiar nu ii inteleg pe astia care dau vina pe ministrul apararii ca mor oameni in teatre.
POLO
07 Dec 2010

Bine ca a scapat Oprea de acest traseist politic, care acum cere cu un tupeu de neimaginat demisia ministrului apararii fara pic de analiza. Pai daca mergem pe logica acestui individ, inseamna ca ministrul apararii de la americani trebuie sa demisioneze aproape in fiecare zi, asta din cauza deceselor militarilor americani.
MICSUNICA
07 Dec 2010

manifestari tipic romaneasti. dupa ce te trezesti exclus, dat afara, eliminat, abandonat, remaniat, etc..., incepi sa dai cu rahat in cei care pana deunazi ii proslaveai si poate ca ti-au fost cel mai bun sprijin. nu e frumos domnule campanu. ti-ai facut-o si dumneata (la fel ca altii) singur cu mana.
GABLONTU
07 Dec 2010

vezi bai campanule. toate se platesc la timpul lor. nu poti fi si in coalitia puterii si sa votezi pentru motiune. oprea isi pierdea autoritatea daca nu lua masura de excludere. acum criticile si acuzele la adresa lui sunt subiective.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...