2017-01-17 17:32

POLITICA


Canada renunţă la protocolul Kyoto

 |  17:53
Canada renunţă la protocolul Kyoto

Canada a devenit primul stat care anunţă că se retrage din cadrul protocolului de la Kyoto dedicat luptei împotriva schimbărilor climate, a anunţat Reuters.

Ministrul mediului, Peter Kent, a anunţat decizia la revenirea în ţară, după încheierea summitului de la Durban, unde a fost parafată o nouă înţelegere pentru lupta împotriva schimbărilor climatice.

Oficialii canadieni au motivat că, sub incidenţele acutalului protocol, penalizările pe care statul ar fi trebuit să le plătească s-ar fi ridicat la circa 13,6 miliarde de dolari, o sumă considerată nesustenabilă de către autorităţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VIZIONARU
15 Dec 2011

Ar trebui ca si Romania , fara ministrul BORBELY , sa ia in consideratie a ceasta varianta . Reducer ea unilaterala a UE cu 20 % a emisiilor de GES-uri pentru Romania , impreuna cu incapacitatea actualu lui guvern de a finanta i nvestitiile de mediu vor duce ROMANIA la COLAPS ! Asa cum a facut Borbely cu padurile din Mures , H arghita si Covasna ( cin e trebuie sa se autosesiz eze ?!) asa va face si cu industria romaneasca pe care altul a ridicat-0 .

Adauga un comentariu

Random image