2017-01-23 20:57


Când e gata suspendata? Sorin Oprescu pleacă luni în China după investitori

 |  14:42
Când e gata suspendata? Sorin Oprescu pleacă luni în China după investitori
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, va efectua începând deluni o vizită de şapte zile în China. Oficalii Primăriei Capitalei confirmăpentru ziarul „Puterea” deplasarea unei delegaţii conduse de primarul Oprescu, darrefuză să dea detalii, spunând doar că este vorba despre „o vizită de lucru”.Scopul principal al vizitei nu poate fi însă altul decât găsirea unorinvestitori pentru proiectul autostrăzii suspendate ce ar putea traversaBucureştiul. De altfel, primarul Sorin Oprescu anunţa încă din 2009 demarareaunor discuţii cufirma Shanghai Construction Group (SCG) pentru construcţia în Bucureşti aautostrăzii suspendate, în parteneriat public-privat. Mai mult, reprezentanţiai firmei Shanghai Construction Group, dar şi ai firmei China State Gridurmează a sosi în România în cursul lunii martie pentru discuţii pe acestsubiect - avea să declare recent, pentru “Gândul”, Liu Qiwei, consiliercomercial al Ambasadei Chinei la Bucureşti.

Proiectanunţat de Sorin Oprescu încă din campaniaelectorală pentru câştigarea Primăriei, autostrada suspendată a intrat deja în faza de proiectare. PrimăriaGenerală a alocat contractul pentru trasarea Planului Urbanistic Zonal şipentru studiul de fezabilitate al primului tronson al autostrăzii. Primăria vaplăti opt milioane de euro către cinci firme ce au câştigat acest contract.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
26 Feb 2011

Ca de obicei,presa le stie pe toate!Stati usor,oameni buni!Nici nu a plecat Oprescu in China,si gata:v-ati lansat in speculatii!Vom trai si vom vedea!Si apoi,are dreptate Oprescu sa fie rezervat fata de presa cand e vorba de Autostrada suspendata!
Random image