2019-05-25 20:09


„Cârlanul nărăvaş” i-a enervat pe toţi foştii şefi ai PSD. Până şi părintele său politic l-a renegat pe Victor Ponta

 |  22:24
„Cârlanul nărăvaş” i-a enervat pe toţi foştii şefi ai PSD. Până şi părintele său politic l-a renegat pe Victor Ponta

Niciunul dintre foştii şefiai PSD nu-l prea agreează pe Victor Ponta, actualul preşedinte al partidului.Unul l-a muştruluit şi l-a chemat la raţiune, altul l-a acuzat că l-a învăţatsă mintă, iar cel de-al treilea, despre care toată lumea ştie că l-a luat desuflet şi l-a făcut mare politician, l-a renegat şi l-a dezmoştenit, politic,bineînţeles.

Primul preşedinte al PSD,Ion Iliescu l-a numit părinteşte “cârlan nărăvaş” şi nu i-a dat nici o şansă dea câştiga alegerile prezidenţiale din 2014, sfătuindu-l că ar fi foarte bine sănu candideze. Al treilea preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a spus despre el căl-a învăţat să mintă în campania electorală că nu a fost acasă la Sorin OvidiuVântu şi l-a atacat din orice nimic decâte ori a avut ocazia. E drept că şi lui Geoană i s-a tras de la asta pentrucă a fost suspendat din partid pentru şase luni. Aseară, şi Adrian Năstase, aldoilea preşedinte al PSD, l-a alungat din trecutul său. Se poate spune căVictor Ponta, că despre el este vorba, l-a pierdut şi pe cel care i-a fost unpărinte politic răbdător ghidându-l în carieră pas cu pas, pe cel care a avutcurajul să-l promoveze ca şef al Corpului de control al Guvernului şi să-lnumească „Micul Titulescu”. Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţionalal PSD a spus într-o emisiune de televiziunecă Victor Ponta nu este nicidecum copilul său politic şi că nu are ce să îlînveţe pe actualul lider al PSD. “Ponta nu este copilul meu politic, eu nu dau lecţiinimănui. Nici măcar mie nu-mi dau lecţii, pentru că atunci când încerc să-midau lecţii îmi dau seama că greşesc”, a precizat Năstase. El a adăugat că înpartid s-a sărit peste o generaţie, după problemele cauzate de Mircea Geoanăiar generaţia din care face parte Victor Ponta „trebuie să înveţe în ritmturbo, pentru că e un segment mai nou, mai tânăr”.

Demiterea preşedintelui înseamnă ieşirea din criză

Adrian Năstase a mai spus că ar fi necesară o alianţăa PSD cu PNL dar acest lucru depinde doar de inteligenţa fiecărui lider departid. “ Este foarte clar că separat nu vom reuşi. Putem face scandal separat,dacă vrem să creăm un magnet care să aibă efect trebuie să luptăm împreună.Până la urmă, putem să mergem pe mai multe paliere: este vorba de-o înţelegerecare să vizeze alegerile locale, sau de-o înţelegere bazată de alegerileprezidenţiale. În funcţie de nivelul la care vrem să ajungem cu aceste înţelegeri,vom avea şi rezultate. Atât Ponta, cât şi Antonescu au văzut că împreună potrealiza mai mult decât individual”, a arătat Năstase. Pentru că “România sestinge încet”, şi “e precum o lumânare care arde până la capăt”, Năstase credecă măsura zero care ar trebui luată pentru ieşirea din recesiune ar fidemiterea preşedintelui Traian Băsescu şi schimbarea Guvernului. “Dacă nu punem în aplicare aceste măsuri nu vomface decât să asistăm la conferinţele de presă ale preşedintelui Traian Băsescuori să citim interviurile lui mincinoase în Financial Times, în care încearcăsă impună o imagine falsă asupra României”, a adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-08-06
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


VLAD
31 Dec 2010

Daca pana si Nastase a constatat, ceea ce eu am prezis de mult, ca Ponta este un ghimpe in partid, atunci acesta ar trebui sa demisioneze cat mai repede posibil. Oricum, el nu mai are mult de supravietuit ca lider, deoarece are acelasi comportament ca si Basescu.
Random image



Ultimele stiri






STARBAG